Magazin > VIP
56068 ogledov

Kakšna hlebčka! Gregorju so se ob pogledu nanjo pocedile sline!

sanjski moški, gregor čeglaj
1/5
POP TV
To obleko morate videti.

"Take, kot sem jaz, je ni. Ne obstaja. Prvega srečanja s sanjskim moškim nisem prepustila naključju, zato sem si izbrala prav posebno obleko in se mi zdi, da ga mora očarati. Da bo videl že na začetku, da sem odprta punca,“ je povedala Ana Pusovnik, ki si je nadela prosojno obleko in sanjskemu Gregorju takoj pokazala svoja hlebčka … Fotografije kreacije najdete v galeriji.

Ta je bil seveda nad frizerko, ki se ukvarja tudi z manekenstvom in pravi, da je doktor za moške, navdušen. "Moram priznati, da si videti fascinantno. Res imaš lepo obleko in postavo, vse skupaj je top,“ je dahnil.

"Jaz lahko dobim vsakega, prava levinja. Sanjski moški bo moj,“ je še povedala temnolaska. Bomo videli ... 

Iz boja za Gregorjevo srce so sicer že izpadle Lara Samanta Kolar, Lara Mlaker in Anja Kojc.

gregor čeglaj težka preteklost Magazin Sanjski moški: "Stvari, ki jih je naredil, težko oprostim"
 
Komentarjev 3
  • ilija 14:10 20.april 2021.

    IQ pop tv je že zgubil zdavnej če bi rad pop tv privlekel gledalce enostavno naj dajo pornič na sporedu pa bo kajti te oddaje nadeljevanke kot so najini mostovi pa ta poden od moškega ki bi se lizal pa ...prikaži več šlatal z vsako naj snemajo kot na začetku tv dober dan naša mala klinika pa bi se še kaj najdli te kuharje pa zmenki pa kmetije to je že preživeto.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:48 19.april 2021.

    Takšnim , kot je tale Gregor, se sline pocedijo, le ko sami sebe gledajo v ogledalu. Samovsecen tip, ko bi rad malo zaslovel. Stavim , da ne bo našel ženske za resno razmerje, ki bi trajalo tudi po koncu snemanja ...prikaži veča šova. Izbral bo eno , ker scenarij tako predpisuje.

  • Avatar pantani
    pantani 08:01 19.april 2021.

    "Take, kot sem jaz, je ni. Ne obstaja. Prvega srečanja s sanjskim moškim nisem prepustila naključju, zato sem si izbrala prav posebno obleko in se mi zdi, da ga mora očarati. Da bo videl že na začetku, da sem odprta ...prikaži več punca". Ženska im IQ amebe, poleg tega da nima pameti, je dala jasno vedeti, če bo treba, bo dala takoj noge narazen, samo da bo po njenem!!! Debilna oddaja za debilne ljudje, ki ne vedo kaj je življenje!!!