Magazin > VIP
11584 ogledov

Komentatorji Sanjskega moškega ogorčeni: "Bumbar, butelj, bik"

vrtnice in vino POP TV
Po tej odločitvi veliko ogorčenje.

Šov Sanjski moški spremlja oddaja Vrtnice in vino, v kateri upokojenki Bojana in Milica, par Maruša in Luka ter prijateljici Nuša in Ajla komentirajo dogajanje v šovu.

Šesterica je po zadnji oddaji ostala odprtih ust. Maruša je celo izjavila, da je na Gregorja jezna in ga označila za bumbarja. Branil ga ni niti edini moški komentator, ki je izdavil le: "Ne se zaje***.“

Kaj se je zgodilo?

Gregor je zadnjo vrtnico poklonil Sanji, ki je na poročnem fotografiranju vse, ki so morali z njo sodelovati, razočarala. Kaj se je dogajalo, si lahko preberete TUKAJ.

To pa še ni vse. Pred tem se je sprla s svojo sostanovalko Jasmino, ker ni hotela spati v isti postelji z njo, saj si Sanja ne želi bližine ljudi, ki jih ne pozna dobro. To je Jasmino, ki je morala šov zapustiti, prizadelo

Ko je bilo jasno, da njena sostanovalka odhaja, je Sanja izjavila: "Vsaj v postelji bom lahko spala in ne na kavču.“

"Mene prav boli, kako je (Sanja) žleht, zakaj je to naredil?“ je bila ogorčena Nuša, ki pravi, da je Gregor "butelj“ in "bik“. 

sanja munda | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 3
  • munja 14:27 27.april 2021.

    Ne gledam, imam še veliko drugih kanalov z bolj pametnimi programi.

  • Ender3 14:12 27.april 2021.

    Vsem medijem vsiljujejo zgodbe tega bednega šova. Kaj si gledalci in bralci ne zaslužijo malo bolj pametnih in koristnih vsebin.

  • Anion6anion 09:05 27.april 2021.

    Pa kaj vam ni jasno. On je zaljubljen v sebe in svoje steroidno nafilano telo. Tak tip ne more ljubiti ženske, kvečjemu kakega njemu podobnega tipa.