Magazin > VIP
73521 ogledov

Sanjski moški: Ta kandidatka je bolj popularna od Gregorja

Kaja Casar Pop TV
Čeprav število Gregorjevih sledilcev naglo narašča, je pa lepotica še vedno pred njim.

22-letna Kaja Casar iz Murske Sobote je Poptevejevega sanjskega moškega, Gregorja Čeglaja, na prvem snidenju presenetila z nogometno žogo. Postavni temnolasec je bil tako presenečen, da bo moral pokazati svoje nožne spretnosti, da se ni najbolje izkazal.
Da je prikupna študentka kineziologije s sabo prinesla žogo, tiste, ki jo poznajo, ne preseneča. Je namreč nogometna sodnica, štiri leta pa je nogomet celo trenirala. 

Mladenka ima na Instagramu, kjer objavlja tudi posnetke svojega natreniranega telesa, 16,6 tisoč sledilcev, kar je več od Gregorja (12,8 tisoč).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

"Moj idealni prvi zmenek je mešanica športa, adrenalina in hkrati romantike, ker sem taka tudi po osebnosti. Šport je nasploh velik del mene in menim, da osebo najbolje spoznaš, ko delata nekaj, v čemer uživata. Potrebuješ pa definitivno tudi nekaj mirnih trenutkov za romantiko in pogovor. Zelo rada imam poletje ter morje in zame ni bolj romantične stvari od sončnega zahoda. Če bi morala torej izbrati eno lokacijo za svoj prvi zmenek, bi to bilo na morju, ob sončnem zahodu,“ je za Pop TV opisala svoj idealni zmenek. Če ga ne bo organiziral Gregor, ga bo Kaja zagotovo dočakala s kakšnim drugim lepotcem. Fantje pri njej verjetno stojijo v vrsti ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Komentarjev 11
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:02 28.april 2021.

    Končno ena z malo pameti. Fant zgleda kar ok, punce pa same kokoške.

  • bojovi 22:54 28.april 2021.

    Če se ženska tako slika in selfije dela, potem če nimaš na računu vsaj 500k€ + 5k€ mesečno, te ne bo niti povohala.

  • Avatar Lion007
    Lion007 15:40 28.april 2021.

    Debela rit za nakit 💍. Taka rit te lahko veliko stane...