Magazin > VIP
125681 ogledov

Sanjski moški: Gregorja in Kajo za vikend ujeli skupaj na Obali

Kaja Cesar Instagram
In tega niti nista skrivala!

Sanjski moški Gregor Čeglaj se je v nedeljo mudil na primorskem, kjer se je udeležil skupinskega teka Wings for Life. Med gručo tekačic pa mu je družbo delala tudi kandidatka iz šova sanjski moški, to je športnica Kaja Cesar.

Da se med Gregorjem in Kajo iskri že v šovu, ni skrivnost, padali so tudi poljubi, Kaja pa je od Gregorja večkrat dobila vrtnico potrditve. Je ravno Kaja tista, ki ji iz šova prišla kot zmagovalka? Gregor nam je potrdil, da se s Kajo res videvata tudi po šovu, a to zato, ker poslovno sodelujeta z isto blagovno znamko športne opreme. Ravno v ta namen sta se tudi v nedeljo znašla v isti skupini tekačev. Ali je med njima kaj več, pa Gregor seveda ni razkril.

"Lahko povem, da se z nobeno izmed deklet iz šova ne dobivam, sem pa z vsemi v dobrem odnosu. To s Kajo je zgolj naključje," je za zurnal24.si povedal Gregor in dodal, da se tudi z izbranko, ki jo je ali ni izbral že 31. marca, ko so zaključili s snemanjem šova, ne bi smel dobivati in kazati v javnosti do zaključka prevajanja šova. Se pravi, svoje morebitno dekle kar tri mesece lahko videva samo na skrivaj. 

Kaja Cesar | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:16 10.maj 2021.

    Če je pa iz tistega kokošnjaka uspel izbrati eno normalno, me res zanima katera to je.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:04 10.maj 2021.

    Ja in? Je treba to objavit? Kdo pa sta ta slovencelnja?

Sorodne novice