Magazin > VIP
54494 ogledov

Nove kandidatke: Za sanjskega moškega se bo potegovala znana Slovenka

gregor čeglaj POP TV
V šov prihajajo nova dekleta, med njimi tudi …

Konec tedna bodo ustvarjalci šov Sanjski moški začinili z novimi kandidatkami, ki se prihajajo borit za Gregorjevo srce. Med njimi je tudi že znana tekmovalka domačih resničnostnih šovov, Lara Goršek Kos, ki je tekmovala v kar dveh sezonah šova Kmetija.

"Prijavila me je prijateljica, ki me zelo dobro pozna in mi res iskreno želi enega fajn moškega. Nato so me poklicali producenti in ena stvar je vodila k drugi. Sprva sem mislila, da jim ne bom zanimiva, ker so se me gledalci že nasitili, a očitno temu ni tako," je povedala Lara, ki pa izkušnje s tovrstnim šovom ne bi ponovila: "Tudi, če tega ne bi doživela. To ni šov zame. V kmetiji smo delali, čeprav smo se pritoževali, koliko dela je, to pa je šov, ki je bolj psihološki, temelji na odnosih in nad tem nisem tako navdušena. Kaj pa lahko pričakuješ od petnajstih punc, ki se v majhnem prostoru borijo za enega postavnega moškega. Nič dobrega, samo dramo."

Lara je sprve mislila, da bo sanjski moški Franko Bajc, ki ji je še vedno zelo všeč. Zanj pravi, da bi se borila z vsemi puncami, ki bi prišle nasproti. Gregorja pa od prej ni poznala. Sicer pa še vedno samska Lara pravi, da si zase želi le nekoga, ki jo bo vzljubil z vsemi njenimi plusi in minusi. "In nekoga, ki ne leži samo na kavču, ampak gre rad tudi na kakšen izlet. Pa hrano mora imeti vedno pri rokah, ker jaz sem lačna res zelo drugačna in tečna," še dodaja. Bo to sanjski Gregor? 

Lara Goršek Kos | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:04 03.maj 2021.

    Vse za intant slavo in nekaj drobižka. Fant je ob vsem tem zanemarljivega pomena.

  • leonardo 14:37 03.maj 2021.

    No,no,no pantani, A,H,F samo komentira kdo vse bi moral it v "kurac".

  • Avatar pantani
    pantani 13:08 03.maj 2021.

    A.H.F pejt u kurac s takimi debilnimi članki!!!

Sorodne novice