Magazin > VIP
193953 ogledov

Sanjski moški: Govori se, da je Gregor izbral to dekle

sanjski moški, gregor čeglaj POP TV
Je res kaj na tem?

Šov Sanjski moški je požel veliko pozornosti, seveda pa so najbolj vroča ugibanja, katero lepotico je izbral sanjski moški Gregor Čeglaj, če sploh katero … Da je šov posnet v naprej, ni skrivnost, zato se je veliki razplet v resnici že zgodil, Gregor pa je že v prvi oddaji povedal, da ne izključuje možnosti, da bo šel ob koncu šova celo na kolena. In katero dekle naj bi si izbral?

Na uho sta nam prišle tri možnosti. Najbolj glasne so govorice, da je Gregorjevo srce osvojila 22-letna Anja Širovnik iz Velenja, ki ji je Gregor podaril prvo rdečo vrtnico v šovu, vrtnico prvega vtisa. Anja naj bi vizualno tudi močno spominjala na Gregorjevo bivšo, misico in voditeljico Ines Draganovič, s katero je preživel dve leti in ima nanjo še vedno lepe spomine. 

sanjski moški, Anja Širovnik | Avtor: Pop TV Pop TV

Druga možnost naj bi bila Mary Ševo, 34-letna lepotica iz Kranja, ki si prav tako kot Grega močno želi družine. Že po televiziji pa se je videlo, kako iskreno navdušen je bil Gregor, ko je prvič videl Mary. In kaj pravi ona? "Verjetno so ljudje opazili večjo možnost zaradi najine zrelosti, čeprav pravil ni. Drži pa, da sva oba ambiciozna, oba si želiva družine, veliko dava na videz in nama zelo veliko pomenita najini družini." 

sanjski moški, Mary Ševo | Avtor: Pop TV Pop TV

Tretja možnost pa je Elena Costrov, mlada mamica, ki si prav tako kot Gregor želi še kakšnega otroka. Prav Anjo in Eleno je kot najbolj primerni za Gregorja označila tudi njegova prijateljica Tjaša, ki je v šov prišla pod krinko, da je ena izmed tekmovalk. Obe dekleti sta namreč zelo nežni in ženstveni, kar naj bi bilo Gregorju pri ženskah zelo všeč. Morda je pri Anji ovira le starost, saj je Gregor svojo nekdanjo simpatijo, Laro Mlaker (21), že v prvi oddaji izločil tudi zaradi tega, ker se mu zdi še premlada. 

sanjski moški, Elena Costrov | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 7
  • Tatjana Ha 12:03 02.maj 2021.

    Naslov se ne ujema s povedanim v članku , ker ni še nobene izbral (Govori se, da je Gregor izbral to dekle), pa tudi tole je skrajno čudno ( Prav Anjo in Eleno je kot najbolj primerni za Gregorja označila ...prikaži veča tudi njegova prijateljica Tjaša, ki je v šov prišla pod krinko....) prav bolano ...

  • Ender3 18:08 30.april 2021.

    uredništvu in avtorju članka predlagam, da prenehajo širit te zgodbe iz Poptv komerciale.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:16 30.april 2021.

    To pa bo še razburljivo! Najboljše je gledati en kup punc, ki se puli za pozornost enega prevzetnega pava.

Sorodne novice