Magazin > VIP
48732 ogledov

Sanjski moški: Auč, ste slišali, kaj je rekla Gregorju, ko jo je objel?

sanjski moški, sanja munda, gregor čeglaj POP TV
Zdelo se mu je kruto.

Gregor Čeglaj je iz šova Sanjski moški ta teden izločil dve kandidatki – Eleno in Sanjo. Da je Sanja po poročnem fotografiranju, na katerem je Poptevejevemu ženinu dala jasno vedeti, da si ne želi njegove bližine, še v šovu, je presenetilo tako kandidatke kot tudi komentatorje oddaje Vrtnice in vino. Kaj so na to temo povedali, si lahko preberete TUKAJ.

Sanja si je sicer izborila čas na samem z Gregorjem: "Dobila sem čas na samem, tako da se počutim fenomenalno,“ je povedala po zmagi nad Mary.

Ko jo je Gregor objel okoli ramen in ji čestital, nato pa hitro odskočil, ko se je spomnil, da si Sanja z ljudmi, ki ji niso blizu, ne želi telesnih stikov, mu je Sanja rekla: "Človek se vsega hudega navadi.“ Gregor je odkorakal in rekel: "Uuuu, kruta.“

Tudi na zmenku se je sanjski moški s svojo kandidatko "namučil“. "Energija med nama je vedno malo čudna,“ je povedal Čeglaj in dodal, da bi si želel, da bi se Sanja vsaj malo sprostila. "Nekaj ima v sebi, česar mi noče zaupati, ko vprašam, pa nič od nje ne dobim,“ je povedal. 

sanjski moški, sanja munda, gregor čeglaj | Avtor: POP TV POP TV

Sanja se je v hišo vrnila brez vrtnice. "Počutim se, kot da noče biti tukaj, zato se mi ne zdi pošteno, da bi ji dal vrtnico,“ je svojo odločitev razložil Gregor.

"Po eni strani jo zastopim - nis(m)o vsi tako odprti za objeme in poljube. Poseganje v osebni prostor. Saj je prišla iskati fanta, ampak vseeno vidi, da se Gregor objema, poljublja in to jo še dodatno odbija. Ima pa tak malo ciničen, sarkastičen pristop, ki je težje razumljiv, včasih je treba malo premisliti, kaj je s tem mislila povedati, ni na prvo žogo,“ je gledalka komentirala njeno obnašanje, večina pa se sprašuje, kaj mladenka počne v šovu. Sanja jim je na Instagramu odgovorila, da je prišla iskat ljubezen, a potrebuje več časa, da se sprosti. "Slabo tehniko sem izbrala. Morala bi bit ko večina punc danes. Prvi zmenek se že poljubljaš, na drugem je že otrok na poti. To je bolj normalno,“ je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.