Magazin > VIP
18053 ogledov

Kandidatka šova Sanjski moški Tejo Jugovic napadla, da je otroku "ukradla očeta"

teja perjet
Uff, kakšen ravs med tekmovalko šova Sanjski moški Carmen Osovnikar in našo vplivnico in nekdanjo resničnostno zvezdnico Tejo Jugovic …

Da je Teja Jugovic znana ljubiteljica domačih resničnostnih šovov, ni skrivnost, konec koncev se je v enem izmed njih, Gostilna išče šefa, preizkusila tudi sama. Seveda z veseljem spremlja tudi šov Sanjski moški, na Instagramu pa se je že večkrat zapletla v besedni dvoboj z nekaterimi tekmovalkami. Na zadnje z Carmen Osovnikar, za katero je Teja rekla, da bi ji ob takem obnašanju, kot ga je imela v zadnji oddaji, najraje "eno primazala". Na to se je odzvala Carmen, ki Teji očita, da spodbuja nasilje, očitala pa ji je tudi, da ko je bila sama v šovu, je otroku prevzela očeta. Pisala pa ji je celo sporočila, v katerih jo je označila za "smrdljivko" in "pokvarjenko". 

Teja je na Instagramu pojasnila, da se s tovrstnimi očitki sooča že devet let in pojasnila, da pastorku ni ukradla očeta, saj je bil Jani z mamo svojega otroka narazen že pet let, ko ga je spoznala in da ima soprogovega sina Taja najrajši na svetu. 

Sicer ravs med Tejo in Carmen ni edini. S Tejo je v soporu tudi kandidatka Laura Beranič, ki pa je napadla celo radijsko voditeljico Tanjo Kocman in ji vrgla v obraz, da ne dela več na Radiu Center in da javno osvaja sanjskega moškega Gregorja Čeglaja

Komentarjev 4
 • Janez 07:01 05.maj 2021.

  Ali kdo sploh gleda to pocukrano, ničvredno , pritlehno sranje?? Nisem vedel, da lahko ženske tako nizko padejo!

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 20:53 04.maj 2021.

  Dobro da imamo vplivnice in neke kvazi wannabe zvezdnice resničnostnih šovov. Se človek lahko vsaj pošteno nasmeji. Ojojoj, kje so bile te punce, ko se je pamet delila?!

 • Ender3 14:11 04.maj 2021.

  Joj, bedniki, ki to širijo. POPtv to oglaševanje plačuje za to, ker ni gledanosti in zanimanja. Komercialno poneumljanje množic očitno, ne deluje.

Sorodne novice