Magazin > VIP
15572 ogledov

Izbruh: Je bila Carmen iz šova Sanjski moški vinjena?

carmen osovnikar POP TV
Carmen Osovnikar obžaluje, da se je pred kamerami ujezila na Anjo Širovnik.

V šovu Sanjski moški je tik pred razdeljevanjem vrtnic prišlo do spora med Carmen Osovnikar in Anjo Širovnik. Carmen je Gregorju Čeglaju namreč namignila, da vsa dekleta v šov niso prišla po ljubezen, ampak si želijo le prepoznavnosti, in dodala, da mu bo vse povedala na samem. Anjo so njene besede zmotile, kar ji je tudi povedala. "Zakaj tekmuješ z mano? Stara sem 39 let. Te skrbi, da bom kaj slabega povedala o tebi? Napadla si me, pomiri se. Saj nismo v vrtcu, ti se umiri,“ je bila jezna Carmen, ki je svoji konkurentki na koncu še zabrusila, da se bo z njo pogovarjala, ko bo začela plačevati položnice. "Upam, da bom pri tvojih letih bolj zrela,“ pa ji je odvrnila Anja, v kamero pa je 21-letnica povedala, da bi morala Carmen odložiti kozarec z alkoholom. Njeno obnašanje so kritizirali tudi uporabniki družbenih omrežij.

39-letnica izpad obžaluje. "V oddaji si pod pritiskom, pod stresom, v izolaciji, nimaš telefona ali televizije. Nato gledaš, kako nekatere punce igrajo, jaz pa sem prišla z resnim namenom. Nisem si prišla delat reklame, ker je ne potrebujem. Ni bilo prav, da sem se tako odzvala in svoj izbruh obžalujem. Malo preveč spiješ, tistega dne nisem nič jedla ... Pogrešala sem svoje … V zasebnem življenju se ne bi tako odzvala, saj se lahko od ljudi, ki ti ne ustrezajo, umakneš, v šovu pa se ne moreš. Izbruhov včasih ne moreš nadzorovati, takšno je življenje,“ je Carmen povedala za Žurnal24 in poudarila, da njena namigovanja o nečistih namenih niso letela na vsa dekleta - tudi na Anjo ne.

Komentarjev 3
  • Majazmaja 16:14 04.maj 2021.

    Prepirljiva, deluje totalno obupano, nezrela za svoja leta. Tip je skoraj 10 let mlajši od nje - res misli, da išče tako, kot je ona? Hvali se z neko kariero ... V banki dela v boksu za kredite. Je to ...prikaži več res kariera? Tako nestabilna in prepirljivaa kot je, dlje od kreditnega boksa itak ne bo prilezla. In ne, ni lepa. Ima slabega estetskega kirurga - popravil jo je tako, da izgleda stara vsaj 50 let.

  • mihatirs 11:39 04.maj 2021.

    napila si se drolja, zato te pa noben noče...sej še Salome lepše izgleda pa je moški

  • Avatar pantani
    pantani 07:28 04.maj 2021.

    Kere kure so to na kupu!!! Ni čudno da je zunaj skoz dež!!!