Magazin > VIP
7194 ogledov

Sanjski moški: Tekmovalka tik pred živčnim zlomom

polona kranjc
1/5
POP TV
Tresla se je od jeze.

Polona Kranjc je od Carmen Osovnikar izvedela, da je Mary Ševo Gregorju razkrila, da je stara šele 18 let. Drobna svetlolaska je to Čegalju želela sama povedati, če bo prišla med top deset, a jo je Mary prehitela in tega Polona ni dobro sprejela.

Skočila je na noge in začela kričati na Mary: "Pi*** mater. Koji ku*** imaš ti za govoriti o meni!“

Mary ji je odvrnila, da lahko govori, kar želi, v kamero pa je dejala, da se je ne boji in se ji ne misli opravičiti, ker ji Polona ni pomembna. "Punca, osramotila si se pred celo Slovenijo. Tukaj se vidi kompleks njenih let. Zato jih pa tudi skriva,“ je še dodala.
"Mrak mi je padel na oči. Hotela sem se pomiriti, a se nisem mogla,“ je svoj izpad opravičila Polona, ostra do Mary pa je bila tudi Ana, ki je povedala: "Meni se zdi Mary ena najbolj nesramnih in groznih žensk, ki sem jih kdaj koli spoznala. Po mojem še nisem spoznala take igralke in hinavščine. Z njo nočem imeti opravkov. Stran od nje.“

Ta izpad je močno prestrašil eno od novih deklet, ki so se vselile v hotel. "Hočem domov, malo so zmešane,“ je izjavila Lea

Komentarjev 5
  • Toni 12:51 10.maj 2021.

    Grozni karakterji. vse so "direktne, iskrene", v resnici so hudobne iz dna duše.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:51 10.maj 2021.

    Kok je to dobr. Ne gledam tega bebavega šova pa vseeno redno zvem kaj se dogaja. Kure v kurniku in en petelin ki je zaljubljen v samega sebe.

  • dare326 09:23 10.maj 2021.

    Low IQ oddaja za enak IQ gledalcev oz. bolje gledalk.