Magazin > VIP
33875 ogledov

Uf, ko bo Mary iz Sanjskega moškega slišala te Gregorjeve besede …

mary ševo POP TV
Zelo se moti.

Dolgonoga lepotica Mary Ševo je Gregorju Čeglaju že prvi večer padla v oči. Bilo je več kot očitno, da ga je njena lepota omamila in Mary je javnost takoj označila za eno od njegovih favoritk. Pa je res tako?

Poptevejev ženin je nekaj deklet odpeljal v gorsko kočo, kjer je prišlo do spora med Carmen in Mary. Temnolaska je sicer tudi med večerjo poskrbela za ogorčenje, saj je razkrila, koliko je stara Polona. Spomnimo: 18-letnica je Gregorju to želela povedati sama, če se uvrsti med top 10 deklet.

mary ševo Magazin Izdaja v šovu Sanjski moški: "Šok. Podlo, podla igra“

Gregor je Mary pred podelitvijo vrtnic prosil za pogovor, v katerem jo je med drugim vprašal, ali je pred njim drugačna kot v hotelu. Mary je priznala, da je drugačna do določenih oseb, pred njim pa nič ne skriva.

"Ima zanimiv značaj, se težko prilagodi in ne spusti vsakega k sebi. Morda bi lahko grdo rekel, da je včasih malo arogantna,“ je lepotico pokomentiral Gregor, ki ga je tudi zanimalo, kaj do njega čuti Mary.

"Mislim, da med nama ni prijateljska energija. Vsaj ne z moje strani. Ne vem, kaj ti čutiš. Jaz čutim, da je med nama neka kemija oziroma energija, ki bi se lahko razvila v nekaj več.“

Očitno se moti … "Ko sem Mary prvič spoznal, se mi je zdela simpatična punca, zanimiva, privlačna, zelo samozavestna. Nato pa vsakič, ko sva spregovorila, se bolje spoznavala ... se mi zdi, da pri meni manjka neka iskrica. Ostajava na isti razdalji in ne napredujeva.“

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:40 12.maj 2021.

    Joj, se te punce smešijo pred kamerami. Kakšne brezglave kokoši.