Magazin > VIP
14793 ogledov

Izdaja v šovu Sanjski moški: "Šok. Podlo, podla igra“

mary ševo POP TV
Mary je razkrila Polonino skrivnost.

Poptevejev sanjski moški je iz hotela v Portorožu odpeljal nekaj deklet, med drugim tudi Mary. Ta je med večerjo razkrila skrivnost 18-letne Polone. Svetlolaska se je bala, da bi jo Gregor zaradi mladosti takoj izločil, zato mu je obljubila, da bo za njeno starost izvedel, če pride med top 10.

Mary jo je prehitela. "Iskreno povem, da mi določene osebe ne ustrezajo, a se od takih oseb umaknem. Ne da se mi izgubljati energije,“ je povedala, ko jo je Gregor vprašal, o kom govori, je povedala: "Polona mi je zelo antipatična oseba, ampak to je moje osebno mnenje. Punca je za moje pojme, ne vem, ali je to vzgoja ali značaj ... jaz je ne doživljam … O njej ne vem nič. Samo to, da je 18 let stara.“

"To pa zdaj ni bilo pošteno,“ se je takoj oglasila Carmen. Mary se je branila, da ni vedela, kakšne namene ima Polona. Njene sotekmovalke ji niso verjele. "Vsi smo vedeli, da želi sama povedati,“ je izustila Ana, ki je pozneje v kamero še povedala: "Šok, brez besed. Podlo, podla igra.“

"Lahko govorim, kar želim, ne vem, zakaj je to tako slabo in bi morala paziti na besede. Tukaj sem zaradi sebe,“ se je branila Marica alias Mary.

"Take glume še nisem videla. Ko bo prišla Marica ven, ali bo dobila ali psihologa ali pa filmsko vlogo,“ pa je njene besede pokomentirala Carmen. 

Komentarjev 2
  • Avatar Annismiolla
    Annismiolla 01:03 10.maj 2021.

    Si nocoj Samska? Veliko lepih deklet čaka, da -- www.Senstos.Com

  • darja19 23:02 09.maj 2021.

    Ne vem kje so iskali tak poden od punc, ali so res tako blesave ali pa je vse skupaj zrežirano, ne n