Magazin > VIP
9111 ogledov

Ozadje spora: Lara v šovu povedala svojo plat zgodbe, to pa pravi Tjaša

tjaša kramerič POP TV
Tjaša je priznala, da se je o Lari pogovarjala za njenim hrbtom.

Lara Goršek Kos je morala zapustiti šov Sanjski moški. Ko je Gregorju povedala, da si ne želi otrok, se je 31-letnik od nje poslovil, saj si zelo želi lastne družine.

V slovo jo je v objem nameravala stisniti tudi sotekmovalka Tjaša, s katero sta v šov stopili naknadno, a jo je Lara odrinila, ker naj bi jo za njenim hrbtom ogovarjala. 

Tjaša Kramarič | Avtor: POP TV POP TV
"Opisala me je kot največjo hinavko. Sem takšna, kot sem, in se s to oznako ne strinjam. Poznala me je pet dni in v tako kratkem času človeka ne moreš oceniti. Res pa je, da sem ostalim dekletom rekla, da se mi zdi Lara nezrela za svoja leta. Tega ji nisem povedala v obraz, ker ni bilo priložnosti,“ je za Žurnal24 priznala lepotička, ki zadnja leta živi v Franciji.

A Lara ni bila edina, ki o Tjaši ni našla lepih besed. Lea, s katero sta si delili hotelsko sobo, jo je označila za kačo. "Z Leo nisva imeli nobenega spora. Na začetku, ko smo prišle v šov, sva se obe bali staroselk. Rekla sem ji le, da moramo paziti, kaj rečemo in kaj delamo, ker smo nove in se lahko čisto vse na hitro obrne proti nam. Z vsemi sem se normalno pogovarjala. Sem takšna, kot me vidite po televiziji. Lea mi v obraz ni nikoli nič rekla, Lara je vsaj pošteno povedala, kaj jo moti.“

Tjaša nam je še zaupala, da bi se z Laro, če bi se pokazala priložnost, rada pogovorila. "Zakaj pa ne, jaz ne gojim nobenih zamer,“ pravi. 

Komentarjev 1
  • Steve_Fields 15:33 25.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦