Magazin > VIP
5761 ogledov

Sanjski moški: Uf, odrinila sotekmovalko, Tjaša se je počutila kot dr**

Tjaša Kramarič POP TV
Lari Goršek Kos Tjaše Kramarič raje ne omenjajte.

Od sanjskega Gregorja se je morala tokrat posloviti Lara. Nekdanja tekmovalka šova Kmetija je Gregorju še pred ceremonijo vrtnic povedala, da si ne želi otrok, kar pomeni, da se njeni cilji in želje v zelo pomembni točki razlikujejo od Gregorjevih.

Med slovesom je Lara Gregorja posvarila: "Pazi, kako izbiraš.“

Kaj je s tem mislila, je Gregor videl že nekaj sekund pozneje, ko je Lara zavrnila Tjašin objem. "Joj, Tjaša, tebe ne bom objemala,“ ji je rekla, ko jo je odrinila. 

"Ne potrebujem neiskrenih objemov – niti v realnem življenju niti tukaj. Tako da Tjaša, govori z dlanjo!“ je izjavila Lara, ki je že prej namignila, da Tjaša ni iskrena.


"Dobro, pa ne. Ni panike,“ ji je odgovorila osmoljenka. "Ko me je odrinila stran, sem se počutila kot največji drek. Definitivno. Kot da sem slaba ali slabo mislila o njej, a dejansko nisem nikoli nič grdega rekla o njej,“ je pozneje v kamero še dodala Tjaša, ki je v šov prišla pozneje in zelo hitro ujela Gregorjevo pozornost.

Lara ji je namenila še nekaj besed, preden je zapustila dvorano. "Tjaša, ti pa ne pozabi ... kamera vse posname.“

Da je Tjaša "kača“, naj bi sotekmovalke opozorila tudi Lea, ki si je z njo delila sobo in je oddajo zapustila prostovoljno. 

Komentarjev 5
  • Avatar jate
    jate 16:05 24.maj 2021.

    mogoče pa ne more imeti otrok zato je tako rekla in takrat ji je šlo malo na jok...je pa dodala ,da ji ni problem posvojit,tako da ne vemo kaj je v ozadju.

  • Micheal_Brodie 14:11 24.maj 2021.

    Odkar sem začel delati naa spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • bi_ba 10:05 24.maj 2021.

    Dobro da noče otrok, ker ni primerna zanje. Naj ostane med konji, tja paše.