Magazin > VIP
2728 ogledov

Sanjski moški: Elena o tem, da je sina pustila samega

sanjski moški, Elena Costrov Pop TV
Elena o šovu, svojem poreklu, ločitvi in opravljivkah …

Marsikdo je bil presenečen, da je sanjski moški Gregor Čeglaj v nedeljo izločil Eleno in tudi sam priznava, da bi sedaj, ko je oddaje videl in dekleta spremljal na televiziji, prej izločil katero drugo kandidatko.

"Malo sem bila zmedena, tega nisem pričakovala, a če nama ni usojeno, se strinjam z njegovo odločitvijo," je o tem, da ji sanjski moški v nedeljo ni podaril vrtnice, povedala Elena, Gregor pa je svojo odločitev pojasnil s tem, da je Elena resna ženska in mamica ter da je za to ni želel zavajati.

Elena je v Slovenijo prišla pri rosnih trinajstih, ko se je njena mama poročila s Slovencem, ki ga je spoznala v Moldaviji, kjer sta oba delala v istem podjetju. Svetlolatska pravi, da je bilo na začetku "hecno", ker še ni poznala jezika, a ga je hitro osvojila in se še danes v Sloveniji počuti zelo lepo. Tu je našla tudi ljubezen, očeta svojega otroka in čeprav sta se razšla, ostajata v lepih odnosih. "Razšla sva se sporazumno, a še vedno imava zelo dobre odnose, saj imava deljeno skrbništvo in se glede sina slišiva vsak dan," pravi svetlolaska.

Kako pa je po šovu, jo snubci, ki so jo videli na televiziji, že kaj obletavajo? "Trenutno nimam časa za ljubezen, saj se ravno selim. Z otrokom sem nama končno lahko privoščila stanovanje in poleg službe, materinstva in selitve trenutno nimam časa za druge stvari," je odkrita, o očitkih, ki jih je bila v šovu deležna s strani nekaterih deklet, da kot mamica ne bi smela v šov, pa pravi: "Jaz vedno rečem, da se ne postavljaj v kožo drugega, če ga ne razumeš. Jaz mislim, da sem bila v šovu dober vzor za svojega sina. Sicer pa se ne bom zagovarjala pred nikomer, razen pred sinom in sorodniki. Ne sekiram se za to, kar rečejo drugi. To je moje življenje in si ga usmerjam sama."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice