Magazin > VIP
42411 ogledov

Vesna Šošterič o šovu Sanjski moški: "Da jih ni sram, da se prijavijo"

Vesna Šošterič Osebni arhiv
To pravi o Gregorju, se strinjate?

Ena naših najbolj znanih kmetic, Vesna Šošterič iz Vetrnika, ki je bila leta 2018 glavna zvezda šova Ljubezen po domače, pravi, da bi se, če bi vedela, da Pop TV pripravlja šov Sanjski moški, morda prijavila. 

"Zdaj je že prepozno, a Gregor ni tako napačen, to moram priznati. Veliko slabše mnenje pa imam o njegovih kandidatkah. Je par smotanih notri. Da jih ni sram, da se prijavijo, potem se pa kregajo tam pred celo državo," je kritična Vesna, ki je kot najbolj problematično izpostavila Carmen, medtem ko navija za zmago Nine Savnik iz Brežic, ki je najbližje njeni kmetiji na Veterniku. 

Sicer pa se je v boj za Gregorja prijavila ena izmed naših znanih resničnostnih zvezdnic. To je Lara Goršek Kos, ki jo poznamo iz resničnostnih šovov Kmetija. "Prijavila me je prijateljica, ki me zelo dobro pozna in mi res iskreno želi enega fajn moškega. Nato so me poklicali producenti in ena stvar je vodila k drugi. Sprva sem mislila, da jim ne bom zanimiva, ker so se me gledalci že nasitili, a očitno temu ni tako," je pred kratkim za zurnal24.si povedala Lara, ki pa izkušnje s tovrstnim šovom ne bi ponovila: "Tudi, če tega ne bi doživela. To ni šov zame. V kmetiji smo delali, čeprav smo se pritoževali, koliko dela je, to pa je šov, ki je bolj psihološki, temelji na odnosih in nad tem nisem tako navdušena. Kaj pa lahko pričakuješ od petnajstih punc, ki se v majhnem prostoru borijo za enega postavnega moškega. Nič dobrega, samo dramo."

 

lara goršek kos | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 3
  • Ulrich Schaffer 12:58 12.junij 2021.

    Prava se je oglasila. Fačuzi daj bodi tiho v tvoji familiji jih je sram do tretjega kolena in prav ti še oglašaš.

  • Richard_Mason 16:40 30.maj 2021.

    V prvem mesecu sem prejel 23785 ameriških d0larjev, zadnji mesec pa 29847 dolarjev, samo delal sem od spleta od doma. Sem redni študent in delam le 2 do 3 ure na dan. Več informacij tukaj ...... >>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Albatroz 09:54 30.maj 2021.

    Eni pač vedno stanejo na kmetiji.

Sorodne novice