Magazin > VIP
53800 ogledov

Sanjski moški: S to potezo je Gregor jasno pokazal, kdo je favoritka

sanjski moški POP TV
Dekleta so mu kuhala.

Tokrat je Gregor preveril, kako dobro se znajo njegove kandidatke zavrteti v kuhinji. Nina R., Polona, Tjaša, Ana, Pia in Nina S. so mu morale pripraviti brunch in priznati je treba, da so bila dekleta zelo ustvarjalna. Zmagal je krožnik, ki sta ga pripravili Ana in Tjaša. 
Zmagovalki je nato čakal še en izziv. Gregorja sta morali v trgovini obleči. Voditelj Peter Poles je povedal, da morata izbrati oblačila, ki najbolj ustrezajo značaju sanjskega moškega, in zadeti pravo konfekcijo številko.

Gregorju sta bili obe modni kombinaciji všeč, Tjašina malce bolj kot Anina, ampak ...

sanjski moški | Avtor: POP TV POP TV

Ana je izbrala oblačila, ki so Gregorju pristajala kot kot ulita, Tjašine hlače pa so bile premajhne. "A je ta punca mislila, da sem otrok,“ je bil presenečen Gregor. Ko se je dekletoma v preozkih hlačah pokazal, je Tjaša bruhnila v smeh in tako razkrila, da je bila ona tista, ki je izbrala ta oblačila.

sanjski moški | Avtor: POP TV POP TV

Čeprav je Tjaša opravila le en del naloge, je zmagala Tjaša. "Aja? OK,“ je bila nad odločitvijo presenečena. 

Ko je z vrtnico prišla z zmenka, jo je Laura vprašala, ali tudi ona meni, da je zmagala le zato, ker si je želel Gregor z njo čas na samem. "Možno,“ je odvrnila, v kamero pa pozneje povedala, da so jo namigovanja prizadela.

Komentarjev 4