Magazin > VIP
105473 ogledov

Sanjski moški: Gregor pustil službo, odpravlja se v ZDA!

gregor čeglaj POP TV
Zamenjal bo kariero …

Sanjski moški Gregor Čeglaj pravi, da si v zadnjih desetih letih ni privoščil 14-dnevnega morskega oddiha, zato se je odločil za spremembo življenjskega stila. "Lahko potrdim, da sem pustil službo v Leku, tam sem bil 6 let. Veliko sem delal, zato sem se odločil, da bom sedaj malo mislil na sebe. Malo bolj se bom posvetil družini in obiskal brata v Ameriki, da zapolnim ta prazen srček in dam nekaj ljubezni še svojim nečakom. Najprej pa dopust, da se sestavim," je za zurnal24.si povedal Gregor.

Glede načrtov za naprej pa je malce bolj skrivnosten. "Počasi se odločam, kaj bi v življenju želel početi. Nekaj sodelovanj se odpira, nič specifičnega, vse je možno, tudi lasten posel," pravi Gregor, ki pušča odprte možnosti tudi za selitev v Ameriko, kjer z družino že več let živi in dela njegov brat:  "Sicer bolj ne kot da, a obstaja tudi ta možnost."

Na vprašanje, ali bo v Ameriko vzel tudi svojo morebitno izbranko iz šova Sanjski moški, pa je odgovoril: "To bomo pa počakali do konca šova, da vidimo, kako se bo razpletlo."

 
Komentarjev 11
  • david01 17:28 01.junij 2021.

    Bravo Gregor... Moje sonce si, ki prežene oblake. Moja svetla zvezda, ki kaže poti....ti si moje sonce aaaaaaaaaa

  • Wendy_Allen 17:07 01.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančn0 najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Ender3 13:20 01.junij 2021.

    Tip je samovšečen, narcis, ki mu presežek testosterona ne koristi. Naj odide z enosmerno vozovnico, tukaj ga ne bo nihče pogrešal. Luzer misli, da bo v Ameriki uspel morda, če bo čistil v Maskovi Tesli.

Sorodne novice