Magazin > VIP
18595 ogledov

Sanjski moški: Ta tekmovalka ima prelepo sestro dvojčico

sanjski moški, Sandra Aleksić Pop TV
Enaki, a drugačni ...

Rdečelasa Sandra Aleksić, ki se trenutno v šovu bori za srce sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, ima veliko družino. Dva meseca starega bratca, starejšo sestro in pa svojo "drugo dušo", kot pravi svoji dvojčici Jeleni. Prav tako kot Sandra, je prava lepotica tudi Jelena, le da je njeno srce že zasedeno. Jelena je namreč že poročena in ima dve leti starega sina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♡𝑺𝒂𝒏𝒅𝒓𝒂 𝑨𝒍𝒆𝒌𝒔𝒊𝒄 (@nanaaleksic)

Kljub temu da živita drugačen življenjski slog, pa sta sestri še danes nerazdružljivi, slišita in vidita se vsak dan, saj živita ena nad drugo. Sandra pa je celo priznala, da sta vse do študija vsako noč spali skupaj in da bi še danes, če Jelena ne bi imela družine. "Nerazdružljivi sva, skupaj sva tudi študirali v Beogradu, a se je jJlena zaročila in vrnila v Slovenijo ter prevzela vodenje restavracije najinega očeta. Takrat sva bili prvič ločeni in tiste 4 leta nama je bilo zelo težko, saj sva vse do faksa vsako noč skupaj spali. Nama je to povsem naravno, mama pa se je vedno jezila, ko sva lezli druga k drugi v posteljo," prizna Sandra in doda, da jo je v šov prijavila prav sestra. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice