Magazin > VIP
27580 ogledov

Anja iz Sanjskega moškega: "To se mi zdi otročje“

gregor čeglaj, anja širovnik Miro Majcen, POP TV
Na koncu ni osvojila Gregorjevega srca.

V nedeljo smo dočakali finalno oddajo šova Sanjski moški. Zadnjo vrtnico je dobila brhka Anja Širovnik iz Velenja, ki je od samega začetka veljala za največjo favoritko. Čeprav je bila kemija med njima močna, pa je parček po tem, ko so ugasnile kamere, šel po ločenih poteh. 

Si razočarana, da z Gregorjem ljubezni nista dala priložnosti?
Iskreno povedano – nisem razočarana, saj verjamem, da se vse zgodi z razlogom. Če  bi obstajala zares velika želja in bi bila v igri ljubezen, bi poskusila stopiti v zvezo, a te želje ni bilo niti z moje niti z njegove strani. 

Kaj si čutila do Gregorja?
Ko si v šovu, se ti zdi vse lepo. Bila so neka čustva. Bila je kemija, a ljubezni ni bilo. Pred kamero je o globljih čustvih težko govoriti. Privlačnost je premalo za resno zvezo.

Si imela občutek, da Gregor v šovu res išče ljubezen?
Da. Videlo se je, da si želi resne zveze in si v kratkem času ustvariti družino. 

Šov je bil na televiziji, še večji pa je potekal na družbenih omrežjih, kjer je Gregor blokiral nekaj kandidatk. Kako gledaš na te spore?
Meni se zdi to iz obeh strani malo otročje. Ne vidim razloga po tem. Res bi bilo najbolje, da Gregor po koncu snemanja ne bi bil v stikih z nobeno od kandidatk, ker slej kot prej do nečesa pride. 

Te je motilo, da se je Gregor v šovu poljubljal tudi z drugimi dekleti?
Ne, ko sem šla v šov, sem to pričakovala. Tudi druge je spoznaval in do njih gojil neka čustva.

Kakšno je bilo vzdušje med dekleti, ko ni bilo v bližini kamer?
Res smo se dobro razumele. Sporčki so bili izjeme in vse je posnela kamera. Družile smo se po sobah, res smo se povezale.

Kateri trenutek je bil zate najtežji?
Ko so prišle nove kandidatke. Takrat je bilo preveč vsega. Dekleta so prišla iz Logarske doline – Carmen se je vrnila, Janina je šla domov. Dva, tri dni je bilo čustveno naporno. Saj pravijo, da v šovih, po druge ali tretjem tednu začne padati motivacija in to se je zgodilo. Vse nam je takrat šlo na živce.

Nekatera dekleta so Gregorja kovale v zvezde, po šovu pa pravijo, da ni njihov tip moškega. Jim verjameš?
Saj sem rekla, da zdaj ne bo od nobene tip. (smeh) Ne verjamem. Primer Nine Radi – celo oddajo se je jokala zaradi Gregorja, nato pa rekla, da ni njen tip. POP TV je izbral fanta, ki je vsaki ženski všeč, zato tem izjavam ne verjamem.

Si še samska?
Da, še čakam sanjskega moškega.

Ponudb verjetno ne manjka …
So ponudbe, ni jih pa veliko. Šov se je ravnokar končal in je zaradi tega verjetno distanca. Sem pa odprta za poznanstva.

Kakšni so tvoji načrti?
Nimam nekih večjih načrtov. Spontane stvari so ponavadi najboljše. Trenutno me veseli Instagram.

Tvoj oči je tudi zvezda. Kako gleda na vse skupaj?
Ja, je večja zvezda kot jaz. Rekel je, da bo srečen ne glede na to, kako se bova odločila, če bova le s svojo odločitvijo zadovoljna. Dejal je tudi, da je bolje, da sva takoj zaključila, če sva ugotovila, da to ni to. Na koncu smo vsi veseli in srečni.

Komentarjev 4
  • Avatar jate
    jate 19:17 06.julij 2021.

    ma ste fuknjeni

  • Avatar erof
    erof 09:25 06.julij 2021.

    Otroćje debilno je že to da se izpostavljaš javno ...

  • dusan72 07:34 06.julij 2021.

    Samo največji kreten ne dojame, da ni bilo vse zrežirano. Pazi to... Finalna oddaja, izbere "nevesto" in po manj kot 24 faking urah ugotovita, da "nista za skupaj" ??? Tipu vizuelno nič ne manjka, priznam, ampak pri toliko "samicah", da ...prikaži več na koncu izjaviš, da nisi hotel izbrati nobene ? Sami nastopači, željni samopromocije. PRO- je zgleda izsilil "sanjski zaključek" in to je to. Če ima kdo slučajno Voyo (ne reklamiram in ODSVETUJEM)... naj si pogleda hrvaško varianto. Isti falus.... ZREŽIRANO !!!