Magazin > VIP
45921 ogledov

Sanjski moški: To se je po šovu zgodilo med Gregorjem in Anjo

sanjski moški POP TV
Poptevejev sanjski moški nam je v intervjuju zaupal, da je bil tik pred finalno odločitvijo odločen, da vrtnice ne podeli nobeni od finalist. Razkril nam je tudi, zakaj je ostal brez nekaterih poslovnih priložnosti.

Kaj se je zgodilo z vama z Anjo po šovu?
Z Anjo sva se naslednji dan srečala in se pogovorila ter po dolgem in iskrenem pogovoru ugotovila, da kljub energiji, ki je med nama, ne poskusiva začeti zveze. Zaveda se, da se še išče v življenju, jaz pa že vem, kaj bi rad in imam več izkušenj. Starostna razlika devetih let je bila prevelika. Če bi bil jaz 40 ona pa 30, bi bilo lažje kot v najinem primeru. Nisva se hotela igrati s čustvi in tvegati, da bi bil na koncu nekdo prizadet. Tako da sva se odločila, da bova prijatelja in ostala v lepih odnosih.

Kaj si čutil do Anje?
Čutil sem krasno energijo. Privlačila me je. Moral bi jo bolje spoznati, da bi lahko do nje razvil globlja čustva. Morala bi mi tudi pokazati, kakšna je ta prava Anja. Meni je pomembno, da mi ženska pokaže, da je sposobna poskrbeti zase in za partnerja.

Tjaši si očital, da ima okoli sebe zid. Če tega ne bi začutil, bi sprejel drugačno odločitev?
Petnajst minut pred odločitvijo sem bil stoodstoten, da nobene ne bom izbral. Za obe sem imel pripravljen govor, v katerem se jima zahvaljujem, a žal nobene ne morem izbrati, ker je razlika v letih prevelika težava. Obe sta sicer zreli za svoja leta, a mladi. Nobena ni v letih, v katerih bi si želeli v bližnji prihodnosti otroke. Tjaša je prav tako krasno dekle, a med nama ni bilo take kemije, kot sem jo začutil do Anje. 

Na kaj si najprej pomisli, ko si videl nabor svojih kandidatk?
Čeprav nimam težav s komunikacijo in nastopanjem pred kamero, sem čutil pritisk. Zavedal sem se, da je pred mano nekaj velikega in da moram biti zbran. Trema je bila ogromna. Tak šov je kar velik zalogaj. Ko sem dekleta sprejel, sem imel mali „blackout“. Polovice se spomnim, polovice ne. Glede videza pa ne bom komentiral, glede let … Pričakoval sem, da bodo v šovu mlajše ženske. Punce, ki so stare nad 25 let, imajo načeloma službe in malo je verjetno, da bo takšna ženska pustila svoje življenje in šla za dva meseca v šov. Torej, pričakoval sem mlajše, a si želel, da bi bilo vsaj nekaj starejših žensk, ki bi bile bolj zrele. Seveda me lahko impresionira tudi nekdo, ki je star 22 let, a je verjetnost manjša. 

Zdaj, ko si videl šov in videl, kako so se punce obnašale, ko te ni bilo blizu, kdo te je najbolj presenetil?
Smešno je, da nekatera dekleta zdaj po šovu govorijo, da nisem njihov tip, v šovu pa so govorile nekaj povsem drugega. Ano sem hotel izločiti že prvi trenutek, a ko sva bila skupaj, se je pretvarjala, da je najbolj nedolžno dekle. Imel sem občutek, da me želi zares spoznati, da ni škodoželjna in da ni prišla po promocijo. Ko sem videl druge stvari, mi je zdaj kristalno jasno, da je dobro odigrala. Pia me je presenetila. Takoj sva začutila prijateljsko vez. Vedel sem, da med nama nikoli ne bo nič, a bila je dobra družba. Šokiran sem bil, da je Nina Radi toliko jokala. Prav tako nisem vedel, da je bila Laura tako „žleht“. Iskrena je in neškodoželjna, a njene izjave so znale biti hudobne. Sedaj, ko sem jo bolje spoznal, vidim, da bi si jo vsak želel za prijateljico. Njena iskrenost je bila morda razlog, da je govorila čez dekleta. Ne zna se pretvarjati. Lara, ko sem se z njo pogovarjal, se mi je zdela bolj prijazna. Šokiralo me je, ko je izjavila, da sem bil na ceremonijah pijan. Cela Slovenija ve, pod kakšnim pritiskom sem bil. Veliko stvari sem moral imel v glavi, tako da si tega ne bi mogel privoščiti. Ne vem, zakaj je to rekla …

Si katero od deklet prehitro poslal domov?
Jasno mi je, da je bilo za šov najbolje tako, kot sem naredil oziroma izbiral. Nič ni bilo zrežirano, sam sem se odločal. Če bi se zdaj moral še enkrat odločiti, bi bila Ana prva, ki bi šla domov. Pa še marsikatera druga bi prej izpadla…

Morda kaj obžaluješ?
Ne. Odločal sem se tako, kot sem čutil, in stojim za svojimi odločitvami. Če bi pa lahko sedaj, ko vidim, kako so se določene stvari odvile, kaj spremenil, bi.

Kateri zmenek ti je bil najbolj všeč?
Vsi so mi bili všeč. V vsakem zmenku sem čutil del sebe. Vseeno bi lahko izpostavil zadnji zmenek z Anjo, ko sva pazila otroke, ki jih obožujem in sem rad v njihovi družbi.

Nekje sem opazila komentar, da si zaljubljen. Drži?
To je ena velika bučka. Z nikomer se ne videvam, zaradi pogodbe se tudi ne smem. Moj fokus je trenutno drugje. Ne izkoriščam prepoznavnosti in ponudb.

Kakšne ponudbe dobivaš?
Če bi šel na večerjo, pijačo, na morje … Trenutno imam druge stvari v glavi, zato teh ponudb ne izkoristim.

Kaj bi svetoval novemu sanjskemu moškemu, ki se že išče?
Bojim se, da bo pritisk, ki sem ga doživljal, ko so me ženske zaradi ranjenega ega pljuvale po medijih, vplival na fante, ki se zaradi tega ne bodo želeli prijaviti. Kljub temu, da imam močan značaj, mi ni bilo lahko. Pritisk je bil ogromen. Naj se z mano pogovori, kaj lahko pričakuje. Pri ženskah pa me skrbi to, da se v šov zaradi drame, ki so ga zunaj naredile moje kandidatke, ne bodo prijavljale punce, ki bi iskreno iskale ljubezen, ampak le tiste, ki si želijo pozornosti. Ko bo s fantom hodila na zmenek, se ne bo sprostila, ampak bo razmišljala le o tem, kaj narediti, da bo izpadla še večja „faca“. Koncept oddaje bo zaradi tega veliko slabši.

Si pri kateri začutil, da je prišla le po pozornost?
Pri Pii se je takoj videlo. To začutiš, saj se taka oseba od tebe malo odmakne. Ko sem se ji približal, se je umikala in vse obrnila na neko prijateljsko „foro“.  S tem mi je pokazala, da je tukaj za šalo. Za Sandro so vse trdile, da je prišla po promocijo. Meni se je zdela malo odsotna, ne morem pa reči, da je prišla zaradi promocije. Lara in Lea sta sami priznali, da sta prišli po pozornost. Vse ostale so bile pristne in so me želele spoznati. 

Ampak Pia je po zmenku s Tjašo bridko jokala …
Tako bom rekel … Več je lahko razlogov, zakaj nekdo joka. Tega ne morem komentirati.

Kaj je na šov rekla tvoja družina?
Mami, očim in brat so povedali, da sem bil pristen in da sem bil do vsake spoštljiv, kot sem bil naučen, ter se trudil vsako od deklet spoznati. Še bolj ponosni so name, saj sem mami in očimu dokazal, da sta me dobro vzgojila. Brat je bil vesel, da sem bil dovolj močan, da sem to zdržal. Zadnji dan je bil na snemanju. Videl je, kakšni so pritiski in pričakovanja, nato so tukaj še neka čustva … Težko je bilo.

S katero od deklet si še v stikih?
Z Lauro, Tjašo, Anjo, Kajo in Nina Savnik. S Carmen si kdaj pa kdaj pošljeva kakšno sporočilo … To je to.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?
Glede na to, da se v medijih pojavljajo govorice in me nekatere punce brez razloga obsojajo, se mi je zgodila poslovna škoda. Kakšen naročnik odpove kakšno stvar … Te šale, ki se zdijo njim zabavne, in ti trače, da dobijo pozornost, so meni škodili. To ni šala, ampak gre za resno stvar. Tega se morda sploh ne zavedajo. S tem šovom sem si le še bolj dokazal, da me zanima kamera, produkcija, snemanje oddaj, serij, filmov … Temu se bom poskušal bolj posvetiti. Zanima me tudi novinarstvo. 

Komentarjev 16
  • tizla0704 23:06 05.julij 2021.

    Jebala te ljubezn te jebala..isces zenske po tvju..popisam ti se na ljubav

  • tim6 22:19 05.julij 2021.

    Da verjames temu nakladanju moras biti vsaj toliko butast kot petkovi kolesarji🤣🤣🤣🤣

  • primoz22 11:04 05.julij 2021.

    a nimaste druzga za pisat??še dobr da je tega sranja pofukanga konc