Magazin > VIP
106243 ogledov

Opa, Mary Ševo v kopalkah ne smete zamuditi!

gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo POP TV
Resničnostna zvezdnica je polna naravnih atributov …

Za Gregorja Čeglaja morda ni sanjska, je pa zato za marsikoga drugega. Kako ne bi bila, ko pa na Instagramu objavlja tako vroče fotografije svojih ženskih atributov. Mary Ševo je namreč tudi pri 34-ih vredna greha in to tudi rada pokaže. 

Bolj kot športu, pa se za svojo lepo postavo lahko zahvali dobrim genom. "Trenutno čisto nič ne športam, malo sem se celo zredila, a to je tako, če uživaš in dobro ješ. Načeloma sicer rada športam in zdravo jem, najraje se odpravim v fitnes ali v hribe, skupinski športi pa mi ne dišijo," pove postavna Mary, ki je svoje naravne atribute letos sončila na grškem otoku Mikonos. "Popravljene imam le ustnice, dojke so naravne in lasje, za katere dobim ogromno komplimentov, prav tako. Tudi barvam se ne, ker še nimam sivih las," odkrito prizna resničnostna zvezdnica, ki se trenutno loteva čisto svojega posla, spletne trgovine z oblačili in modnega svetovanja, s katerim bo začela julija. 

Gregor pravi, da je hladna, ampak poglejte te vroče fotke. Sicer pa Mary pravi, da se veliko in rada šali na svoj račun, tudi iz tega, da naj bi bila hladna oseba, kar po njenih besedah le potrjuje, da ni zagrenjena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Sevo (@___marysevo___)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Sevo (@___marysevo___)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Sevo (@___marysevo___)

 

Komentarjev 5
  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 21:40 07.julij 2021.

    Tolk nastavlanja pa se zmeri samska?

  • Alojz Kokot 13:54 07.julij 2021.

    a jo je čeglaj pošđevio

  • Isela_Hodges 11:10 07.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice