Magazin > VIP
8247 ogledov

Sanjska ljubezen Petra Polesa

Peter Poles Instagram
Nekoč je za sanjskega moškega veljal on, dokler ga ni omrežila ta znana Slovenka. Od takrat je sanjsko zaseden že petnajst let … To kar išče Gregor, Peter že ima!

Priljubljeni TV voditelj, ki trenutno v šovu Sanjski moški, povezuje dekleta in Gregorja Čeglaja, Peter Poles, je tudi sam veljal za sanjski ulov. Peter je pred dvajsetimi leti svojo kariero začel kot voditelj takrat priljubljenih Videospotnic in postal pravi magnet za dekleta, a ga je kmalu ulovila takrat še nadobudna vizažistka in urednica lepote pri reviji Cosmopolitan, Nika Veger. Niki in Petru sta se v zvezi rodili dve hčerki, Bela in Amalija, in zdi se, da je par do ušes zaljubljen tudi po več kot petnajstih letih skupnega življenja.

Golobčka pa ne druži le ljubezen do drug drugega in njune družine, temveč delita tudi strast do potovanj. Trenutno se družina že več tednov potepa po Španiji, domače pa so jih tudi bolj eksotične destinacije, kot so Maldivi in Indonezija. Poleg potovanj, pa jima je skupna še ljubezen do ustvarjanja in recikliranja starih kosov pohištva, iz katerih znata narediti prave čudeže. 

Razvajata pa se tudi s presenečenji, tako je Nika Petru za štirideseti rojstni dan pripravila nepozabno zabavo. Da sta tesno povezana, pa dokazuje najnovejša počitniška fotografija, ki jo je Nika objavila na svojem Instagram profilu.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beautyfull Blog (@nikaveger)

 
Komentarjev 1
  • Charles_Robson 11:39 10.junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo, Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice