Magazin > VIP
89222 ogledov

Oče sanjskega moškega je bivši zapornik

gregor čeglaj Facebook
Zaradi nezakonitih poslov je bil oče Gregorja Čeglaja nekaj časa tudi v zaporu.

Sanjski moški Gregor Čeglaj je že večkrat povedal, da je bilo njegovo otroštvo zaznamovano z nasiljem v družini, ki ga je nad njimi, sploh nad Gregorjevo mamo, vršil njegov oče. Mama se je, ko je bil Gregor že najstnik, sicer ločila in v svoje življenje sprejela novega moškega, ki ga ima Gregor raje kot svojega biološkega očeta, kot je razkril v intervjuju za Nedelo. 

"Zdaj, ko sem v intervjujih razkril ta del svojega odraščanja, sva se še bolj skregala. Noče priznati svojih napak oziroma sploh ne dojame, da jih je naredil. To je najhujše," je Gregor odgovoril na vprašanje o očetovih nezakonitih poslih, nasilju v družini, varanju in prestajanju zaporne kazni. Povedal je tudi, da je oče njemu in bratu kupil dragi uri, v vrednosti 1300 evrov, a da preteklosti z darili ne more izbrisati. "Boli ga, ker ve, da imam očima raje kot njega. /.../ Ima tisočkrat večje srce kot najboljši človek na svetu," je Gregor še povedal za NeDelo. 

Komentarjev 13
  • 429df8e485ba002a3e2d3112582870cabfcbe302 23:27 17.junij 2021.

    Ma jabolko ne pade dalec od drevesa. Fant vsakega ki mu pove resnico blokira. Ima se za nekega hudega tipa, pa je dalec od tega. Se bolj glupe so pa babe ki pravijo, da je sanjski. Sej ena huda bejba ...prikaži veča tega itak ne bo rekla, ker enostavmo tip je kr en. Jaz mislim celo, da je gej. Pa nimam nic proti gejem, ampak po moje to je.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 16:17 12.junij 2021.

    POP TV je vedel za vse podatke, in ker kri ni voda geni pa vidni...je ta vilicaristicni pokvarjene odigral svojo priložnost...Amerika ti ne bo oprostili, kot ti slovenke puncare brez mozga.

  • sajnires 15:26 12.junij 2021.

    bi še kdo malo po jokcal...

Sorodne novice