Magazin > VIP
20754 ogledov

Sanjski moški: Če sklepamo po nemškem "Gregorju“, Mary Ševo ne kaže slabo

Niko Griesert Instagram
Kakšen cirkus!

Šov Sanjski moški v Nemčiji predvajajo že leta, takšnega cirkusa, kot so mu bili priča letos, pa Nemci ne pomnijo.

Med več kot desetimi dekleti je letos svojo sanjsko žensko izbiral postavni Niko Griesert. Že prvi večer mu je v oko padla Mimi, ki je iz limuzine izstopila prva, a tudi Michele. Slednjo je poznal že od prej, saj sta si dopisovala preko Instagrama. 

In četudi je bila med njima komunikacija prisotna že prej, pa pogovor med njima nikakor ni stekel – vsaj ne tako, kot bi si želel Nico. Motilo ga je, da je Michele tako hladna in da se med zmenki nikakor ne moreta zbližati. Med pogovorom je celo enkrat rekel: "Še malo, pa se bova začela vikati.“

Kakor koli že, Michele je tik pred finalom poslal domov. Vrtnico je namesto nje dobila Stephie. Ker pa mu Michele ni šla iz glave, jo je poklical in jo povabil nazaj v šov in odslovil Stephanie. Zadnji zmenek z Michele je bil romantičen in vse je kazalo na to, da je zmagovalka. A v velikem finalu je gledalce čakal šok! "Če dam Michele zadnjo vrtnico, se bo sesul Mimijin svet. Po drugi strani pa sem za Michele vse postavil na kocko, jo spet poklical v šov in to, da ji ne dam vrtnice, bi bilo grozno,“ je bil tik pred odločitvijo zmeden Nico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niko (@nikogriesert)


Zmagala je Mimi. "Vse, kar sem ti rekel, je bila resnica. Tudi to, da sem te pogrešal in da veliko čutim do tebe. Na koncu pa sem pogledal globoko v svoje srce. Zaljubil sem se v Mimi,“ je povedal Michele in jo pospremil do avtomobila.

Cirkusa še ni bilo konec … V pogovorni oddaji po koncu šova sta Mimi in Nico povedala, da nikoli nista bila v zvezi. Nico je lepotici predlagal prijateljstvo, iz katerega se bo morda razvilo kaj več, a lepotice to ni zanimalo. Michele je bila med to oddajo globoko pretresena, celo jokala je, zato je mnoge začudilo, ko sta z Nicom pozneje obnovila stike. Danes sta v srečni zvezi.

Mary morda ne kaže tako slabo …

Podobne pogovore, kot sta jih imela Michele in Nico, imata v našem šovu Gregor Čeglaj in Mary Ševo. Gregor bi si od temnolase prav tako želel več romantičnih besed in izpovedi čustev, a Mary se ne more popolnoma sprostiti. Kljub temu je še vedno v igri za njegovo srce … Bo na koncu tudi ona velika zmagovalka?

Komentarjev 1
  • Charles_Robson 11:27 10.junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo, Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦