Magazin > VIP
27562 ogledov

Sanjski moški: V mariborskem lokalu posneli hud prepir med Lauro in Polono

laura beranič POP TV
Mladenič ju je poskušal pomiriti, a mu ni uspelo.

Polona Krajnc in Laura Beranič sta se spoprijateljili v šovu Sanjski moški. Kot smo poročali, sta se mladenki v družbi Carmen Osovnikar in Ane Pusovnik pretekli konec tedna zabavi v Mariboru.

V štajerski prestolnici pa je med prijateljicama počilo. Njun prepir je posnel obiskovalec lokala. Polona se je drla na Lauro, da dela "budalo iz sebe“ in da jo je v šovu ves čas zagovarjala. Polona je za Slovenske novice povedala, da je bila jezna, ker jo je Laura tistega večera zapostavljala in ker je izvedela, da se je pretekli teden dobila z Nino Radi, kar jo je močno presenetilo, saj sta bili ves šov druga do druge sovražno nastrojeni. 

Laura je v jezi z mize vrgla kozarec, Polona pa je nato Lauro, ko ji je obrnila hrbet, polila. "Ves večer je bila tečna, ker ni mogla razumeti, da moram v lokalu, ki ga promoviram, hoditi od mize do mize. Nato se je presedla v lokal, jaz pa sem ostala zunaj. Polona se je v lokalu pogovarjala z drugimi in izvedela, da sem se dobila z Nino, kar jo je razburilo. Utrujeni smo že od vsega in se nam kisa. Lahko rečem, da skoraj z nikomer iz šova ne želim biti več v stikih,“ je Polonino zgodbo za Žurnal24 potrdila Laura in še razkrila, da se še nista pobotali. "Dali sva si čas, da malo zadihava,“ je še dodala.

 

 

@smejmose32

Prepir med Polono in Lauro🌹##foryou ##fy ##sanjskimoški

♬ original sound - smejmose32 smeško

Komentarjev 4
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 13:10 15.junij 2021.

    Babji ravs . Vse za pozornost. Bad portal pa jim to omogoča. Bolano!

  • bendover 11:33 15.junij 2021.

    ko su ovi ljudi?

  • Jernej65 11:30 15.junij 2021.

    Res ne vem, koga te zmešane kure še zanimajo.