Magazin > VIP
53086 ogledov

Ločitev Eve Erjavec: To so "gladiatorji", ki bodo zastopali zakonca

karl erjavec, eva erjavec Mediapeed
Zakona je konec.

26-letna Eva Erjavec, hčerka politika Karla Erjavca, se je s 27 let starejšim Andrejem Marčičem, direktorjem podjetja Marand, poročila novembra 2020, pred nekaj dnevi pa je med zakoncema tako počilo, da je bila ločitev neizogibna.

Marčič se je izselil iz svojega stanovanja v središču Ljubljane, kjer naj bi nato Erjavčevi zamenjali ključavnice stanovanja. Erjavec in Marčič naj bi celo fizično obračunala. Marčič za Slovenske novice tega, da naj bi ga Erjavec prijel za vrat, ni zanikal. Erjavec pa je povedal, da ne ve, o čem govorijo. Eva Erjavec naj bi ob razvezi od moža zahtevala dve stanovanji, hišo in več tisočakov na mesec, še navajajo. 

Eva je za Svet24 potrdila, da naj bi mož nanjo izvajal pritisk v zvezi s političnimi odločitvami. Marčič, ki je z vlado sklepal posle, naj bi od zeta namreč zahteval, da ostane DeSUS v vladi, je še pisal omenjeni medij.

Pozareport pa sedaj razkriva, kdo bo zastopal zakonca. Erjavčevi naj bi najeli odvetniško pisarno Bruna in Davida Sluge. Evo bo zastopal David Sluga, ki je zastopal tudi Heleno Blagne, ko se je ločevala od Mitje Zamana.

Marčič pa je najel odvetniško pisarno Jadek – Pensa.


 

Komentarjev 47
  • Stacy_Ryan 15:45 03.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Arif Kendić
    arif71 10:20 23.julij 2021.

    Eva Marčić se ločuje, a ne?

  • Albatroz 06:03 23.julij 2021.

    Nemoreš zahtevati tisto kaj ni tvoje če je stanovanja on imel od prej in ima tudi dovolj velike dohodke da je sam vse vzdrževal in tudi kakšno dokazilo nevem zakaj bi po dveh letih skupnega zakona kar njej pol pripadalo?