Magazin > VIP
41835 ogledov

Dekletom iz Sanjskega moškega očita, da "širijo noge" v družbi milijonarja

Lara Mlaker Instagram
Ojoj, to pa so obtožbe …

Kot je že znano, je nekdanji kriptomilijonar, danes vlagatelj, Damian Merlak na svojo jahto, ki pluje po Dalmaciji, letos povabil tudi tri kandidatke iz najbolj vročega šova te pomladi, Sanjski moški. Za tri dni so se mu na krovu pridružile Lara Mlaker, Mary Ševo in Tjaša Kramarič. Da Merlak v svojo družbo rad povabi znane lepotice, ni novost, lani je z njim plula tudi Špela Grošelj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Sevo (@___marysevo___)

Prizori z luksuzne jahte pa so razburili njihovo nekdanjo TV kolegico Lauro Beranič, ki javno trdi, da omenjena trojica "daje nogice narazen" v zameno za uživanje v družbi bogatašev, športnikov in slavnih. Dekleta so Lauro zaradi tega blokirale na Instagramu, Tjaša ji je še očitala, da je očitno ljubosumna, ker so srečne, Laura pa pravi, da ve kaj govori, ker je svoje trditve izvedela ob vira, ki je bil z dekleti na jahti. 

Lara Mlaker pa je za zurnal24.si tudi pojasnila, kako so v resnici prišle v družbo znanega milijonarja. "Maryjina dolgoletna stranka iz butika pozna Merlaka in preko nje smo dobile povabilo, da se jim za tri dni pridružimo na jahti. Vsi so bili zgledni, preprosti, nihče ni silil v nas in ničesar niso zahtevali od nas," je pojasnila Lara in povedala, da ima Laura vso pravico do svojega mnenja, kar pa ne pomeni, da je njeno mnenje tudi resnica. 

Komentarjev 16
  • Jako 19:38 29.julij 2021.

    Merlak kao Hugh Hefner

  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:39 29.julij 2021.

    Čez Kolpo, še posebno v Bosni in Srbiji, takšna dekleta spremlja prav posebno ime, ki se glasi "sponzoruša". Gre za dekle, ki ljubi drage stvari, avtomobile, nakit, obleke, potovanja, tudi lepotne popravke, pa si sama tega ne more privoščiti. Zato ...prikaži več išče moškega kandidata, ki je pripravljen to financirati. Po navadi gre potem za vzajemno izkoriščanje, le interesi so različni in sex je še najmanjši problem. Torej je tudi tu vprašanje, kdo koga izkorišča, če sploh? Merlak dekleta, ali obratno?

  • Teja87 12:15 29.julij 2021.

    Ja sej za Mlakarjevo se ve kaj pocne naokoli. Ostale pa ocitni niso kaj dosti drugacne. Smesno je, da Merlak misli da se opetajo okoli njega ker jih dejansko zanima.

Sorodne novice