Magazin > VIP
5283 ogledov

Sanjski moški: Tako se je v finalni oddaji odločil lepi Gregor, presenečeni?

sanjski moški
1/6
POP TV
Šov Sanjski moški je dočakal finalno oddajo. Gregorjeva odločitev je padla.

Anja ali Tjaša? "Nikoli mi ni bilo težko sprejeti odločitve, zdaj pa razmišljam, kaj je zame prav in kaj ne,“ je pred veliko odločitvijo povedal Poptevejev ženin Gregor Čeglaj, ki se je pred podelitvijo zadnje vrtnice posvetoval s svojo družino.

Dekleti sta namreč spoznali Gregorjevo mamo, očima in brata iz ZDA. Medtem ko sta bili obe dekleti njegovi mami zelo všeč, pa je očim povedal, da se mu zdi Tjaša zanj premalo igriva. Brat Uroš pa ga je opozoril na zelo pomembno stvar – Tjaša živi v Franciji in če bi se zanj preselila nazaj v Slovenijo, bi na njegovih plečih ležala velika odgovornost. 

sanjski moški | Avtor: POP TV POP TV

"Nisem si predstavljal, da bosta tako mladi dekleti v finalu, a sta me prepričali in zelo sem hvaležen, da sem ju spoznal,“ je dejal Gregor, Tjaši pa je med zadnjim pogovor povedal, da ga je prepričala s svojo zrelostjo. "Dokazala si mi, da si neverjetno močna ženska. Vem, da bi se od tebe ogromno naučil. Imaš stvari, ki mi morda manjkajo in to cenim pri tebi. Ampak ta zid, ki ga imaš okoli sebe … poskusil sem ga porušiti, a mi ni uspelo. Kot veš, veliko mi pomenijo dotiki, nežnost in teh stvari mi trenutno ne moreš dati,“ je še dodal in zaključil njuno zgodbo. Tjaša je priznala, da se ob njem ni mogla popolnoma sprostiti, a upanja v ljubezen kljub zavrnitvi ni izgubila.

Zadnjo vrtnico je tako dobila Anja iz Velenja. "Ti si neverjetna punca in midva sva imela odličen odnos. Z nobeno drugo nisem imel takega odnosa. Imava podobne cilje in pogled na življenje, ampak zelo si mlada in skrbijo me tvoja leta. Nikoli prej nisem dal ženski, ki je bila izven okvirja, priložnosti. Morda je zdaj čas, da stopim iz cone udobja in poslušam srce,“ je povedal lepotici, ki je vrtnico sprejela z odprtimi rokami. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.