Magazin > VIP
38806 ogledov

Špela Grošelj poskrbela, da je znani ženin na poročno noč močno mislil nanjo

Špela Grošelj Instagram
Kakšno presenečenje in to od žene!

Šov Sanjski moški med zvezde ni katapultiral le Gregorja Čeglaja in njegove lepotice, ampak tudi komentatorje šova Vrtnice in vino, v kateri so komentirali dogajanje okoli čednega 31-letnika. Še zlasti popularna sta bila Luka in Maruša, prijeten in zabaven par iz Ljubljane. Zanju se je šov končal zelo romantično. "Luka, tebe spremljam celo sezono. Maruša ti daje vse možne namige, ti pa nič,“ ju je v zadnji oddaji nagovoril Gregor in povedal, da jima je uredil romantično večerjo, nato pa besedo predal Luki. Ta je pred svojo izbranko končno padel na kolena. "Lubi, zelo te imam rad. Hvala ti za 15 let in za dva čudovita sončka.  Najraje te imam in vem, da si tega zelo želiš. Upam, da nama uspe še do konca življenja. Bi se poročila z mano?“ Maruša je seveda privolila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Bračun (@atisezabava)

Luka in Maruša nista zgubljala časa in se poročila že mesec dni po zaroki. Uodni da sta dahnila ta konec tedna, Maruša pa je svojemu ženinu pripravila prav posebno presenečenje. Ker je velik oboževalec pevke Špele Grošelj, ga je ta presenetila na poročnem slavju in z veselo družbo tudi zapela in zaplesala. Poskrbela pa je še, da je Luka celo noč mislil na njo. Dobil je namreč nalogo, da se mora do sedmih zjutraj naučiti njeno najnovejšo pesem Mleko in Med. Luka je ob sedmih zjutraj zapel refren Špeline pesmi in opravil nalogo. 

Komentarjev 4
  • Velma_Emmert 17:53 09.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Detel5ica 16:42 09.avgust 2021.

    Bolano

  • Ender3 13:11 09.avgust 2021.

    Koga briga Š.G. sprašujem uredništvo, ki hrani bralce s takšnimi nepomembnimi osebki !

Sorodne novice