Magazin > VIP
24667 ogledov

Najbolj zaljubljen par v Hollywoodu ločitev naznanil s fotografijo poljuba

Kate Bosworth Instagram
Če bi se vsi ločevali tako, bi bil svet lepši …

Čeprav so ločitve vse prevečkrat povezane z grdimi bitkami po sodiščih, pa obstajajo pari, ki gredo narazen prijateljsko. Med njimi sta tudi igralka Kate Bosworth in režiser Michael Polish, ki sta kar 10 let veljala za enega najbolj zaljubljenih parov v Hollywoodu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth)

Igralka je novico sporočila na Instagramu, njen zapis in izbor fotografije, na kateri se poljublja s skoraj bivšim soprogom, pa je presenetil prav vse. "Najini srci sta polni, saj še nikoli nisva bila tako zaljubljena in globoko hvaležna drug za drugega, kot ob tej odločitvi o ločitvi. V zadnjih 10 letih sva z Michaelom vedno izbrala ljubezen. Danes se tako trdno drživa za roke, kot sva na poročni dan prepletala prste. Najine oči zrejo globje drug v drugega, s še več poguma. V procesu odpuščanja sva spoznala, da se najina ljubezen ne bo nikoli končala. Povezave ne izgine. Ljubezen se poglablja, srce se širi," je med drugim zapisala in dodala, da bosta z možem še naprej poslovno sodelovala. 

Kate Bosworth in Michael Polish | Avtor: Fame Flynet Fame Flynet

Komentarjev 2
  • Donald_Williams 10:07 07.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Mkovac22 16:44 06.avgust 2021.

    Kaj to je reklama za ločitev? Žurnal, ste pa res greznica od časopisa.

Sorodne novice