Magazin > VIP
2765 ogledov

Kim Kardashian Kanyeju javno: "Ljubim te"

kanye west, kim kardashian Profimedia
Kaj se dogaja z njunim propadlim zakonom?

Čeprav sta veljala za enega najbolj močnih hollywoodskih parov, se Kim Kardashian in Kanye West ločujeta. Par konca zakona javno ni komentiral, je pa Kim v zadnjem delu šova V koraku z družino Kardashian spregovorila o težavah v svojem zakonu.

A očitno zvezdnica do moža še vedno čuti ljubezen in spoštovanje, saj mu je za rojstni dan na Instagramu namenila nekaj sladkih besed in objavila ljubko družinsko fotografijo. "Vse najboljše, ljubim te za celo življenje," je zapisala Kim in ločitvene zamere ob soprogovem osebnem prazniku pustila ob strani.

Da je njuna ljubezen v krizi, se je sicer šušljalo že več kot eno leto. Govorice so bile najglasnejše po Kanyejevi kandidaturi za predsednika ZDA.  "Počutim se kot izguba. To je moj tretji zakon. O tem ne morem razmišljati. Želim biti srečna,“ v šovu pove 40-letna milijarderka, ki je na posnetku vidno pretresena in solza ne more skriti. Kim je v finalu resničnostnega šova tudi razkrila, da je bila ena največjih težav ta, da se je Kanye ves čas selil. Lepotica prav tako ni skrivala, kako pomemben ji je še vedno mož, čeprav se je njun zakon med snemanjem že bližal koncu. Poudarila je, da je West izjemen oče in da si zasluži žensko, ki ga bo na vsakem koraku podpirala. 

Na Instagramu pa mu ni čestitala le KIm, temveč tudi ostale članice klana Kardashian, svakinji Khloe in Kourtney ter tašča Kris Jenner. Par ima 4 otroke, skupaj pa sta bila skoraj deset let. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice