Magazin > VIP
2105 ogledov

Kim Kardashian prvič o težavah v  zakonu

kim kardashian
1/4
Profimedia
"Počutim se kot izguba.“

Kim Kardashian in Kanye West sta sredi ločitvenega postopka. Par konca zakona javno ni komentiral, je pa Kim v zadnjem delu šova V koraku z družino Kardashian spregovorila o težavah v svojem zakonu.

Da je njuna ljubezen v krizi, se je sicer šušljalo že več kot eno leto. Govorice so bile najglasnejše po Kanyejevi kandidaturi za predsednika ZDA. 

"Počutim se kot izguba. To je moj tretji zakon. O tem ne morem razmišljati. Želim biti srečna,“ v šovu pove 40-letna milijarderka, ki je na posnetku vidno pretresena in solza ne more skriti.

Kim je v finalu resničnostnega šova tudi razkrila, da je bila ena največjih težav ta, da se je Kanye ves čas selil. Lepotica prav tako ni skrivala, kako pomemben ji je še vedno mož, čeprav se je njun zakon med snemanjem že bližal koncu. Poudarila je, da je West izjemen oče in da si zasluži žensko, ki ga bo na vsakem koraku podpirala. 
 

Komentarjev 1
  • ode 08:28 05.junij 2021.

    https://nova24tv.si/slovenija/o-reziser-protestov-jasa-jenull-na-spletu-objavil-naslov-kjer-ne-zivi-in-ni-prijavljen-lastniki-objekta-pa-z-njim-nimajo-nobene-povezave/ Pravi naslov Jaše Jenulla je: Jožka Hegler, Ceneta Štuparja 3, Črnuče (stanovanjski blok)