Magazin > VIP
2124 ogledov

Za samsko Kim Kardashian se "mečejo" modrokrvniki, zvezdniki in bogataši

kim kardashian Profimedia
Menda do nje želijo priti prek zasebnih sporočil, prijateljev, poslovnih partnerjev …

Kim Kardashian si je po tem, ko je pozimi vložila ločitvene papirje, prislužila titulo najbolj zaželene samske milijarderke, poroča Page Six. "Ljudje skušajo do nje priti preko skupnih prijateljev ali preko ljudi, s katerimi poslovno sodeluje, zanjo se zanimajo vsi, od članov kraljevih družin, hollywoodskih igralcev, športnikov do milijonarjev," je povedal vir, ki je še izdal, da ogromno sporočil dobi tudi na družbena omrežja. 

A Kim, ki je pred kratkim dopolnila 40 let, trenutno ne išče nove zveze, temveč si želi, da se bo to zgodilo organsko, ko bo čas za to. Vsekakor pa že ima v glavi določene kvalitete, ki jim bo njen naslednji partner moral imeti: "To bo nekdo, ki ceni družino, nekdo, ki jo bo podpiral, bo zabaven, romantičen, nekdo, ki uživa v preprostih stvareh, a je prav tako kot ona zelo delaven." Trenutno pa je lepotica osredotočena na svoje otroke in delo.

Portal Celebitchy medtem poroča, da gre za lažne novice, ki naj bi jih v medije lansirala kar Kim sama. "Zagotovo so moški, ki si jo želijo, a ne verjamemo, da ji v zasebna sporočila pišejo vsi te rock zvezdniki, princi, podjetniki in igralci," pišejo na svoji spletni strani. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice