Magazin > Odnosi in prosti čas
167 ogledov

10 čudnih stvari, ki jih delajo pari

ljubezen, par Profimedias
S partnerjem sta že nekaj let skupaj, živita skupaj in sta navajena na prav vse. Zato sta začela delati stvari, ki bi vam s kakšno drugo osebo bile popolnoma čudne.
  1. Vdrete v kopalnico in uporabite stranišče, med tem, ko se partner tušira. Priznajte, če bi to naredil kdorkoli drug, bi bili popolnoma šokirani.

  2. Stiskate mozolje eden drugemu. Četudi so to mozolji, ki jih lahko vaš partner sam doseže. Ljubezen je, da eden drugemu pomagata v „stiski“.

  3. Lasje vsepovsod. Navajeni ste, da vaša izbranka zjutraj pusti lase vsepovsod, nje pa ne moti, če kdaj pozabite pospraviti dlake po britju.

  4. Vohate njegove/njene obleke. Kaj je lahko bolj privatnega kot umazano perilo vaše ljubezni? Slej kot prej jih je treba oprati in ko ste sami doma, ne veste, kaj je čisto in kaj ne, zato se zanašate na svoj nos.

  5. Po nesreči sta enako oblečena. Ne vesta več, kdo koga kopira. Toliko časa preživita skupaj, da so vama všeč enake stvari.

  6. Kraja hobijev. Nevede vam postanejo všeč iste stvari kot vašemu partnerju in čez čas se začneta kregati, komu je bil film , šport ali jed prej všeč.

  7. Prdenje in riganje. Se spomnite časov, ko vas je bilo sram, ker ste ponesreči spustili majhen in nedolžen prdec? Preprosti časi, kajne?

  8. Opazovanje med spanjem. Ko partner spi, ga radi opazujete. Tudi, če se zbudi, vas ni sram, čeprav se vas on vsakič znova ustraši.

  9. Po nesreči se obnašate kot njen/njegov starš. Popolnoma normalen refleks, ki se zgodi vsakemu paru, a ne pretiravajte.

  10. Igrate se zdravnika. Ja, ko mu morate skuhati juho ali čaj, je vse v redu. Če pa ima hujše težave, se raje odpravite k zdravniku. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.