Magazin > Odnosi in prosti čas
75 ogledov

10 navad, ko ga nevede zapeljujete

prebujanje Profimedias
Mislite, da ste čudne in neprivlačne, a prav v teh trenutkih, je vaš moški zelo zadovoljen s pogledom na vas.

Bela majica na leno nedeljo
Morda mislite, da ste oblečene povsem preprosto in neopazno, a bela majica mu požene kri po telesu. Vaša lena nedelja v beli majici in oprijetih pajkicah je zanj lepša od zapeljivega petka, ko ste oblečeni v malo črno obleko.

Ko ga objamete zelo tesno
Ne damo, da sta si s takšnim objemom ekstremno blizu, tudi zavoha vas lahko. Vsak objem, ki med vama pusti le kakšen centimeter ali celo manj, ga zelo vzburi.

Ko ga pobožate po stegnu
Ko sedite ob njem in ga med pogovorom pobožate po stegnu boste zagotovo pridobili njegovo pozornost, tudi če je med pogovorom pred vašim dotikom nezainteresirano brskal po telefonu.

Ko se pretegujete
Morda se vam zdi, da ste zaležani ali karkoli podobnega, a ko se pretegujete ste svojemu moškemu zelo zapeljive. Le zakaj? Hkrati sigurno izbočite zadnjico in prsi.

Ko se ugriznete v ustnico
To je nekaj, kar je univerzalno znano za seksi način zapeljevanja. Tudi, če bi prišli vesoljci in bi videli žensko, ki se grize v ustnico, bi vedel, da je to zelo seksi.

Ko jeste kakršnokoli hrano, ki jo morate polizati ali posesati
Banane, sladoled, hrenovka v kruhu ali karkoli takšnega, da bi moški možgani zaznali seksi gibe, so stvari, ki ga vzburijo in si pri tem preprosto ne morejo pomagati.

Igranje z lasmi
Ko se igrate z lasmi, ko si jih spenjate v čop ali ko med igranjem badmintona pogledate visoko v zrak za žogico in se lasje spustijo globoko proti zadnjici, vse to so scenariji, ki so jim nenormalno seksi.

V njegovi majici
Ko se oblečete v njegovo majico in ob tem „pozabite“ na svoje hlače, je zelo zelo vesel. Vesel je tudi, če srajco oblečete le za hiter tek do kopalnice.

Prepotene od športa
Pogleda ne more umakniti, ko v stanovanje vstopite povsem prepotene po dolgem teku ali skupinski vadbi. Ne ve, ali mu je bolj seksi to, da ste povsem prepotene ali to, da bo vaše telo vrhunsko izoblikovano.

Ko se ne bojite umazanije
Ko greste v vrt in kopljete, se ne bojite skidati snega ali pa se vam ni težko udeležiti urbanega gladiatorja. Vse to so scenariji, ki so mu zelo všeč, saj vidi, da niste fina deklina, ki se boji takšnih opravil.

Komentarjev 1
  • ladko 21:11 30.maj 2015.

    Mar res samo 10 navad, ko ga kakor nevede, a pretkano zapeljujete? od kdaj neki le 10 navad, ko ga vabljivo zapeljujete? in potem... - mar mu daste?