Magazin > VIP
95021 ogledov

Preobrat pri Jelinčiču, tako se je odločila njegova hčerka

Zmago Jelinčič Saša Despot
Poslanec je vesel, da ima doma spet družbo …

Zmago Jelinčič, poslanec, o katerem se zadnje dve leti piše tudi zaradi razvpite ločitve z njegovo bivšo soprogo Moniko Jelinčič, je v hišo spet dobil veliko veselje. Po tem, ko sta se z bivšo soprogo razšla, sta se z njo namreč odselili tudi njuni hčerki, osnovnošolka Aleksija Iris in srednješolka Aleksandra Tisa. Poslanec je s hčerkama po razhodu sicer redno vzdrževal stike in plačeval preživnino, pred dvema mesecem pa se mu je v družinski hiši ponovno pridružila mlajša hčerka.

"Res je, Aleksija Iris, ki letos končuje osnovno šolo, že dva meseca spet živi z mano. Tako se je odločila sama. Je zelo zrela oseba, nanjo se lahko zanesem in vse, kar se zmeniva, tudi drži. Tako z njene, kot tudi z moje strani. Jaz upoštevam tudi njene želje in nama je lepo," pravi poslanec, ki mu usklajevanje političnega in družinskega življenja ne predstavlja težav. Pravi, da pomoči v obliki gospodinje ali varuške nima, velik plus pa je, da s hčerko čez teden jesta v službi in šoli, čez vikende pa skuha eden ali drugi. 

Komentarjev 19
  • Dejantea 10:40 09.junij 2021.

    To je njegov otrok: razumna,pametna deklica,ki je prišla v hišo,ki ji pripada,k očetu,ki ga ima rada in bi za svoji deklici nardil vse in še več. Tud jaz bi nardila isto,če bi še imela očeta,ki ga nihče ne more nadomestit.

  • Jako 19:35 04.junij 2021.

    Vsa čast! Hči že ve....

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 17:07 04.junij 2021.

    Že zaradi otrok bi se lahko vprašal, kam jih pelje ta vlada ,ki ji tudi ti podpiraš. Razen če nisi dogovorjen z nadbogom o zaposlitvi tvojih hčera v državnem sektorju...

Sorodne novice