Magazin > Film & Glasba & TV
8990 ogledov

Kmetija: Uff, babji ravs med Nino in Romano, je kriv Ambrož?

Kmetija Voyo
To pa je zanimivo, da je Romani razkril skrivnost, ki jo Nini ni!

V areni bo voditeljica Natalija nocoj dala drugi dvobojevalki Romani priložnost, da razčisti z Nino. Naj spomnimo, da se je med njima zaostrilo, ker naj bi Romana do Nininega izbranca Ambroža gojila čustva. Sicer pa je bila ravno Romana tista, ki ji je Ambrož zaupal nekaj, kar ni menda niti Nini. To je, da v hišici v gozdu bivata tudi Stanka in Jan, Romana pa je ta podatek izdala družini.

Romana je sicer mnenja, da je za to vedela tudi Nina, a ta trdi, da ji Ambrož tega ni razkril, saj mu je zamerila domnevno naklonjenost do Romane in se mu zato štiri dni izogibala. Nina je Romani tudi očitala, da si je želela v hišico v gozdu. Da bi bila tam združena z Ambrožem, si je sicer želela tudi Nina, a ji je pri podelitvi kamenčkov to preprečila prav njena prijateljica Polona, s katero sta sedaj na bojni nogi in ki je postala prva dvobojevalka.

Med Nino in Romano se je tako v areni vnel pravi besedni boj in Romani v nekem trenutku ni bilo jasno, zakaj si Nina ne želi, da bi odšla v hišico v gozdu. "A imaš kaj proti, če grem jaz tja," je Romana zabrusila Nini, ta pa ji je odgovorila: "Ne vseeno mi je, samo ne laži ljudem v obraz." Romana je Nini nato povedala, da si ne želi iti v gozd in biti tam z Ambrožem, da jo ne bi potem spet napadala.

Kdo se je na koncu pridružil Ambrožu in družbi v gozdu, bo znano nocoj. Lahko pa si že pred predvajanjem na televiziji pogledate TUKAJ

Komentarjev 1
  • David_Boyle 16:08 22.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice