Magazin > VIP
77999 ogledov

Kmetija: Nepoštena igra za nagrado, bo Pop TV res storil to?

kmetija2021 POP TV
Toliko spletk, kot jih je v najnovejši sezoni Kmetije, gledalci še niso bili deležni .. .

Na Kmetiji prevladujejo le še spletke, dogovori in nagajanja med tekmovalci. Šlo je celo tako daleč, da so Nini podtaknili strupeno mušnico, Lini zažgali pratiko, Romani pa obesili medvedka, ki so ji ga podarili nečaki. Zahrbtnost ne pozna meja, tako kot tudi ne domišljija tekmovalcev.

Romana, ki ji je njen bivši klan zabodel nož v hrbet, s tem, ko so jo ob Poloni postavili za drugo dvobojevalko, ima o vsem svojo teorijo. Pravi namreč, da dvoboji in izpadanje prav nič ne štejejo, saj naj bi se nekateri izpadli tekmovalci vrnili naravnost v finale. 

Sicer so se nekateri izpadli tekmovalci res vrnili na posestvo, oziroma v hišico v gozdu (Jan, Stanka) in s tem dobili še eno priložnost v šovu. A da bi Pop TV določene izbrance poslal neposredno v finale, ne glede na potek igre na Kmetiji, in jim s tem omogočil povsem nepravično borbo za glavno nagrado, se do sedaj še ni zgodilo. 

Drži pa, da je ena izmed tekmovalk res dobila imuniteto. A le začasno. Kako in zakaj, si lahko še pred predvajanjem na televiziji, pogledate TUKAJ

Komentarjev 1
  • Howard_Steinke 16:31 20.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice