Magazin > VIP
4619 ogledov

Kmetija: Ljubosumna Nina hudo "zatežila" ubogemu Ambrožu

Kmetija Voyo
Težave v raju ...

Ups, med Nino in Ambrožem, ki sta bila zadnje dni v devetih nebesih, je v sinočnji epizodi šova Kmetija že počilo. Nino je namreč hudo zmotilo, da je Ambrož ob novici, da so uspešno opravili tedensko nalogo in si zaslužili nagrado, od veselja v naročje dvignil Polono in objel tudi Franca. Nina tega ni spregledala in Ambrožu, ki se mu še sanjalo ni, kaj je naredil narobe, to hitro vrgla pod nos.

"Ambrož se vlači malo po Romani, malo po Poloni, meni tega ni treba. Ne bi mu pripisala, da je ženskar, ampak na podlagi nekih dejanj, mogoče gre v to smer. Nisem ljubosumna na Romano in Polono, razočarana sem nad njim, ker sem mislila, da je nekaj, kar mogoče ni," je v kamero razočarano povedala Nina, ki jo je najbolj prizadelo to, da se je Ambrož "vlačil" po njeni prijateljici Poloni. Tudi slednji se situacija sicer ni zdela sporna, povedala je, da imata z Ambrožem le zabavno prijateljstvo in Nini zagotovila, da ji zaradi nje ni treba skrbeti. Da na Polono gleda le kot sotekmovalko in kolegico, je Nini potrdil tudi Ambrož. 

Nino pa prav nič ni pomirilo, pripomnila je celo, da se je Ambrož obešal po vseh in igral na taktiko "katera pade, pade". Uff, to bo še vroče.

Kako je Nina Ambroža postavila pred zid, si lahko ogledate TUKAJ. Če si želite izvedeti, kako je njun prepir dobil še nove razsežnosti, pa TUKAJ, saj vas na VOYU sveža oddaja čaka že en dan pred predvajanjem na televiziji. 

Komentarjev 1
  • Albatroz 09:16 01.oktober 2021.

    V ljubezni je potrebno spoštovanje, ti pa ga nimajo.

Sorodne novice