Magazin > VIP
40830 ogledov

Kmetija: Nika trdi, da je za njeno obnašanje kriva produkcijska ekipa

nika belčić, kmetija2021 POP TV
Pravi, da bo vso resnico o ozadju šova razkrila čez pol leta, ko je ne bo več zavezovala pogodba o molčečnosti …

Kmetijo je prvi, sicer kazensko, zapustil Dominik, z njim pa je iz šova odšla tudi njegova življenjska sopotnica Nika, ki pravi, da ni vse tako kot je videti na televiziji. 

Nika, v šovu ste imeli precej oster nastop. Čemu? 

Eden izmed razlogov je bil zagotova ta, da bi si s svojim jezikom na Kmetiji pridobila dodaten teden. Da bi se me sotekmovalci malce ustrašili. To je bila taktika in igra, v resnici sem ravno obratno, zelo prijazna. Včeraj je k meni ravno pristopila ena izmed gledalk in povedala, da navija zame. Z negativnimi komentarji pa se ne ubadam. Naj poskusijo vsi, kako je v šovu in bodo videli. 


Kako sta se odločila, da se v šov odpravita skupaj s partnerjem? 

On je zelo miren in verjetno ne bi niti prišel noter. Šla sem zaradi njega in odšla zaradi njega. Na Kmetijo si je želel predvsem Dominik in kot par sva imela več možnosti.

kmetija2021, Dominik Visočnik, nika bečić | Avtor: Pop TV Pop TV

Zelo kmalu ste zaupali tudi vajino tragično zgodbo o izgubi otroka nekaj ur po rojstvu, zakaj ste se odločili za ta korak?

Novinarka na snemanju me je napeljala na to temo, sama je morda ne bi izpostavila. Bom pa več izdala čez pol leta, zdaj me zavezuje pogodba. A v šovu ni vse tako rožnato kot prikažejo. Kmetom pa sem zgodbo o izgubi povedala prostovoljno. V miru, zato da je ne bi kdaj povedala pod pritiskom, v trenutku, ki ne bi bil primeren za tako brazgotino, ki ostane za vedno. 

Kaj pravite na besede sotekmovalcev, da ste poskrbela za slabo energijo v šovu? Aljaž je celo rekel, da za šov niste bili dosti stabilni? 

Za moje obnašanje je kriva produkcija. Ko ni bilo kamer, smo se normalno družili. Sotekmovalcem ničesar ne zamerim. 

Zakaj Dominik ni želel v kajžo? 

To morate vprašati njega. Verjetno pa je bil razlog to, da so najni sotekmovalci do štirih zjutraj hodili z lučkami po gozdu, ker so slišali, da je nekdo na posestvu. Dominik si je želel biti za dvoboj spočit in to je razlog, da ni spal v kajži.

Pa je res kdo hodil po posestvu?

Ne, bila sta le dva varnostnika. 

Vama je žal, da sta šov tako hitro zapustila? 

Dominik bi se takoj vrnil, meni je pa žal, da sem se sploh prijavila.  

Komentarjev 6
  • sam1 19:48 11.september 2021.

    Na splošno se vidi,koga angažirajo v te "a je to" šove.....

  • bogdan76 18:59 11.september 2021.

    Tintara je prazna Nika.

  • Ender3 11:57 11.september 2021.

    Te komercialne šove bi morali prepovedat, ukinit. Kaj smo res toliko mentalno podhranjeni, da rabimo samo turške nadaljevanke in te primitivne oddaje.

Sorodne novice