Magazin > VIP
25393 ogledov

Tekmovalka Kmetije se je le pet ur po rojstvu poslovila od otroka

kmetija2021 POP TV
Takrat je bila stara rosnih 16 let …

Danes bo svojo zgodbo v šovu Kmetija pred kamero razlila tekmovalka Nika, ki je v šov vstopila s svojim fantom Dominikom, le da morata ta podatek, da sta par, pred drugimi tekmovalci kar se da dolgo skrivati.

V stiski pa je Nika izpovedala žalostno zgodbo, zakaj si tako močno želi, da ostaneta z Dominikom v šovu: "Če ne bi bilo zanj, bi bila jaz doma. Jaz to zanj delam, ker je bila to njegova želja od 18. leta. Ko sem bila jaz stara šestnajst let, sem zanosila. V Ljubljani mi je 20 specialistov povedalo, da moj otrok ne bo zdrav, a splava nisem želela delati, želela sem mu dati nekaj življenja. Tudi če samo minuto. Za 12 ur, ki sem jih trpela pri porodu – nisem mu dala minute, dala sem mu pet ur. Pol leta za tem, pa je Dominiku umrl ata in to je še en razlog več, da sem tukaj, da se trudim. Vse bi dala, da bi se še enkrat dotaknila njegovih nogic in ga poljubila."

kmetija2021, Nika Bečlić, Dominik Visočnik | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice