Magazin > VIP
17955 ogledov

To z denarjem iz Kmetije počne Franko Bajc

Franko Bajc Instagram
Leta 2018 je zmagal v resničnostem šovu Kmetija, denar pa vlaga tako …

Naš resničnostni zvezdnik Franko Bajc, ki je nastopil v šovih Survivor, Kmetija in Zvezde plešejo je tudi talentiran glasbenik. S prijateljem Krisom imata duo Onelike, ki je ravnokar izdal novo skladbo in videospot Rose, za katero sta najela najboljšo ekipo. 

Fanta sta sama napisala glasbo in besedilo, Franko je zaigral na bobne, Kris pa zapel. Njun producent je Žan Serčič, koreograf in režiser spota Miha Krušič, v spotu pa je ob Franku zaplesala igralka Kaja Vidmar. Tako vrhunska ekipa verjetno ni poceni in Franko je priznal, da sta tako novo skladbo kot videospot financirala sama s Krisom, na pomoč pa so jima priskočili tudi sponzorji. 

Bajc je še razkril, da svojo glasbeno kariero pokriva z denarjem, ki si ga je prislužil kot zmagovalec Kmetije, čeprav je nekaj zaslužil tudi z nastopom v šovu Zvezde plešejo. 

Komentarjev 2
  • Avatar Lossneziola
    Lossneziola 23:39 28.november 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

  • Avatar Ruth_Wright
    Ruth_Wright 11:39 28.november 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, to spletno del0 je preprosto in enostavno, ni mu treba iti v pisarn0 .... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

Sorodne novice