Magazin > Film & Glasba & TV
45875 ogledov

Se POP TV pripravlja na najbolj črn scenarij?

zvezde plešejo POP TV
Bomo letos gledali Kmetijo in Zvezde plešejo?

Koronavirus je pošteno zagodel tudi televizijski in filmski produkciji. Iz Hollywooda so sicer že sporočili, da bodo kamere spet zagnali v sredini tega meseca, na prizorišču snemanja bodo veljali strogi ukrepi za varovanje zdravje, je poročal RTL. Kako pa kaže z domačo produkcijo naše največje komercialne televizije ...

POP TV je moral sredi sezone prekiniti šov Zvezde plešejo. Videli smo le en del. Eden od tekmovalcev nam je zaupal, da od televizije od takrat ni prejel nobenih informacij o nadaljevanju snemanj. V zvezdah je tudi zapisano, ali bo televizija lahko snemala Kmetijo. Že decembra lani so odprli prijave v novo sezono, snemanje tega šova pa se ponavadi začne avgusta ...

"Priprave programa POP TV za jesen so v polnem teku, a je trenutno še prezgodaj, da bi napovedali, katere šove bomo snemali. Zdravje produkcijske ekipe, tekmovalcev ali gledalcev, če gre za oddajo v živo, je na prvem mestu. Obeti so zagotovo pozitivni. Trenutno snemamo nove epizode serije Najini mostovi, ki so jo gledalci odlično sprejeli in se jeseni vrača na POP TV. Iščemo pa tudi nove kandidate za kuharsko tekmovanje MasterChef in nove snubce za najbolj romantično oddajo Ljubezen po domače,“ so za Žurnal24 sporočili s POP TV.

Kriza je sicer maja na neki način odnesla tudi šov MasterChef. Čeprav so vse dele že posneli, jih do nadaljnjega ne bodo prikazali. "V koronakrizi je bila produkcija domačih vsebin omejena oz. popolnoma prekinjena, zato so potrebne določene programske prilagoditve. Vsi snemalni dnevi Masterchefa so bili sicer uspešno zaključeni," se je takrat glasil njihov uradni odgovor. Razočaranje gledalcev je bilo veliko. Posnete oddaje jim bodo verjetno zelo prav prišle jeseni, če bi nas doletel drugi val in omenjenih šovov ne bi mogli posneti ... To bi bila sicer velika škoda - tako za televizijo kot gledalce. Gre namreč za dva zelo priljubljena šova.

 

Komentarjev 20
  • Avatar Mendizella
    Mendizella 00:55 10.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

  • URIAH HEEP 21:25 09.junij 2020.

    Ste me razočarali, sem že upal da bodo ukinili tale "skret" od televizije.

  • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 18:17 09.junij 2020.

    pop tv je za duhovno stanje v sloveniji naredil več škode, kot vsi režimi v zgodovini skupaj. turške, mehiške nadaljevanke, resničnostni šovi na ravni neandertalcev, popolnoma pristransko in populistično poročanje... jutri ukinit frekvenco. vsebinsko se programa sploh ne da komentirati.