Magazin > Film & Glasba & TV
36580 ogledov

Masterchef: Oddaje posneli, a jih ne bodo predvajali, zakaj?

masterchef, bine volčič, luka jezeršek, karim merdjadi Tomo Jeseničnik/POP TV
Gledalci so se spravili na Pop TV, sodniki molčijo ...

Odločitev, da so na polovici sezone prekinili predvajanje priljubljenega šova Masterchef, so gledalci pospremili s številnimi očitki. Največ jih leti na to, da Pop TV namesto svežih oddaj, predvaja ponovitve prejšnjih sezon priljubljenih šovov.

Kot smo že pisali, je Pop TV prekinil predvajanje priljubljenega šova Masterchev v pomladni programski shemi. Do konca šova je sicer še trinajst oddaj. Izvedeli smo, da so vse že posnete! Televizija jih bo kljub temu predvajala šele v jeseni. Točnega odgovora, čemu taka odločitev, s Pop TV nismo dobili, šlo naj bi namreč za poslovno odločitev. "V koronakrizi je bila produkcija domačih vsebin omejena oz. popolnoma prekinjena, zato so potrebne določene programske prilagoditve. Vsi snemalni dnevi Masterchefa so bili sicer uspešno zaključeni," se glasi njihov uradni odgovor.

V molk so se zavili tudi sodniki

Kako pa so odločitev Pop TV sprejeli priljubljeni sodniki šova, Bine Volčič, Karim Merdjadi in Luka Jezeršek? "Nisem pravi naslov, to je njihova odločitev. Pro plus se je to verjetno odločil z velikim razlogom in ne zato, da bi hecali gledalce," je prepričan Volčič, medtem ko je bil Karim še bolj skop v odgovoru: "Nimam komentarja. Sem samo sodnik in ne odločam o uredniški politiki."

Še najbolj od vseh je bil zgovoren Luka Jezeršek: "Te odločitve ne komentiram. Celo stvar gledam zelo poslovno, jaz sem svoje oddelal, oni imajo škarje in platno v roki. Oni so to posneli, kdaj bodo dali na trg, pa …"

masterchef Magazin Pop TV tik pred finalom prekinil predvajanje MasterChefa!

Gledalci besni na Pop TV

Gledalce priljubljenega šova je odločitev zelo razjezila, med drugim televiziji celo očitajo, da ne spoštuje svojih gledalcev. To se le nekateri izmed ostrih komentarjev iz Facebooka: 

"Pop TV ne spoštuje svojih gledalcev. To dokazuje že ves čas od razglasitve epidemije. Kaj, če bi si še gledalci vzeli malo daljši dopust od Pop TV? Saj imamo izbiro!" 

"Zdaj bomo pa gledali Znan obraz ima svoj glas pa Zvezde plešejo, ker nas je velik dementnih in smo že pozabili na vse nastope in kdo je zmagal ... Malo si za zgled vzemite Planet TV, Milijonar se je snemal kljub koroni, Ta teden z Juretom tudi … Jeb*** vas jesenska sladica."

"Bojim se, da se prava kriza na vseh področjih v Sloveniji šele začenja … žal. Ponovitve starih oddaj, kljub nepričakovanem prihodu koronakrize, še ne sme biti izgovor za nedodelan televizijski program v koraku s pričakovanji gledalcev, ki so zaradi tujih programov in teže le teh pri nas tako na komercialnih kot nacionalni televiziji zelo podhranjeni s kakovostjo in težo le teh."

 

Komentarjev 4
  • ilija 14:24 30.maj 2020.

    Hehe so dojeli da ih nobeden ne gleda pa ih tudi ne šmirgla naduti so pa vsi.

  • Avatar Carnilitta
    Carnilitta 01:13 30.maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke - B︆︆︆︆r︆︆e︆︆d︆︆︆︆h︆︆o︆︆t︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • Bzovc 13:33 29.maj 2020.

    Sem prestavil na nacionalko, je malo manj pompozna.

Sorodne novice