Magazin > Film & Glasba & TV
41133 ogledov

Pop TV tik pred finalom prekinil predvajanje MasterChefa!

masterchef POP TV
Gledalci priljubljenega šova tega ne bodo veseli ...

Pop TV je včeraj z velikim spektaklom, ko so v kuhinji svoje veščine pokazali chefi, zaključil predvajanja MasterChefa v pomladni shemi. Nadaljevanje z velikim finalom bo na sporedu jeseni. Zakaj je bila televizija primorana sprejeti to nenavadno odločitev? 

"Odločitev, da bo imel MasterChef Slovenija medsezonski odmor, je posledica omejitev lokalne produkcije v času epidemije. Na ta način bomo podaljšali ponudbo svežih epizod najbolj priljubljenih vsebin v Sloveniji. Zavedamo se, da bo veliko naših gledalcev težko čakalo na jesenske epizode in veliki finale tekoče sezone. Skozi naše produkcijske načrte pa že veje optimizem: prejšnji teden so se namreč ponovno prižgale kamere serije Najini mostovi, v teku pa je že lov za novimi snubci projekta Ljubezen po domače, hkrati pa so odprte tudi prijave za sedmo sezono kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija," so sporočili televizijci. 

 

Komentarjev 3
  • sam50 08:42 23.maj 2020.

    Škoda,ker tega niso storili že po prvi oddaji....

  • maresem 18:59 22.maj 2020.

    Verjetno je kriva vlada JJ. Šarcistična subvencija POP-tv je splavala po vodi.

  • Ender3 17:51 22.maj 2020.

    Saj je vse namenjajo oglaševalcem in ne gledalcem. Od potencialnih gledalcev računajo samo finančni pribitek za svoje poslovanje preko davčne oaze. Odvzeti bi jim morali licenco za predvajanje komerciale, ki gledalcev ne zanima.