Magazin > VIP
32351 ogledov

MasterChef: Tekmovalci po šovu ne smejo domov

masterchef
1/4
POP TV
Ste vedeli, da tekmovalci šova MasterChef v času snemanja živijo pod eno streho?

Snemanje oddaj za kuharski šov MasterChef je za tekmovalce utrujajoče. Delo je stresno in tudi snemanja trajajo zelo dolgo. Po snemanjih pa žal ne morejo domov … Kandidati namreč živijo, dokler so del šova, pod eno streho, kje se ta nahaja, televizija ne razkriva.

"Čeprav Masterchef tekmovalci v času snemanja živijo skupaj, pa na televiziji redko pokukamo v dogajanje v skupnem domovanju. V njihov skupni dom smo pokukali lani v trinajsti oddaji, ko so dekleta Tomažu pripravila pravo preobrazbo. Peljale so ga v trgovsko središče, kjer so kupili nove obleke, ga ostrigle v kopalnici. V posnetku pa smo tudi videli, da je šel Tomaž na tek z Majem, tako da vidimo, da tekmovalci živijo življenje, kot bi bili doma,“ so za Žurnal24 povedali na POP TV, na vprašanja, zakaj so se odločili za ta korak in ali kandidati lahko odklonijo bivanje v hiši, pa nismo dobili odgovora.

Kot smo neuradno izvedeli, kandidati preteklih sezon niso imeli izbire in so morali med snemanji živeti stran od doma. Tako je bilo tudi letos. To nam je potrdil eden od že izpadlih kandidatov sezone, ki jo lahko trenutno spremljamo. Ob tem nam je še povedal, da je to odločitev pozdravljal, saj so bila snemanja zares utrujajoča in bi bila vožnja domov le še dodatna nevšečnost.

Komentarjev 2
  • janez00 14:03 10.maj 2020.

    V arest jih pelete pa tam naj kuhajo te barabe.Veliko ljudi vsak dan nima kaj v usta dat ti Prasci pa razmetujejo s hrano.Barabe kapitalistične marš !!!!