Magazin > Film & Glasba & TV
19358 ogledov

MasterChef: Prvo pomoč nudila sotekmovalka, kje je bilo zdravstveno osebje?

miha robnik POP TV
Miha Robnik se je hudo porezal.

Noži v šovu MasterChef so ostri … To je na lastnem prstu izkusil Miha Robnik, ki je v petkovi oddaji izpadel iz šova. Na izločitvenem testu se je tako močno porezal , da mu je "manjkalo pol nohta in blazinice, kri pa se nikakor ni hotela zaustaviti“. Miha je moral na urgenco.

Njegova nesreča gledalcem, pri katerih je bil Miha izredno priljubljen, ni ostala skrita. Uporabnica Facebooka se je začudila, da Mihu na pomoč ni priskočilo zdravstveno osebje.

"Človek si odreže pol blazinice in pol nohta, prvo pomoč pa mu nudi sotekmovalka? V drugih šovih imajo vedno zdravstveno osebje za to... Na koncu pa moral na urgenco... Pravi bureki... Sramota,“ je zapisala. 

Na komentar uporabnice Facebooka in vprašanje, kako je poskrbljeno za varnost, je Katja Klavora tiskovna predstavnica POP TV, odgovorila: "Varnost in zdravje tekmovalcev in produkcijske ekipe MasterChefa sta vedno na prvem mestu. Mihu je bila nudena vsa medicinska pomoč, obiskal pa je tudi urgenco, kjer so ga oskrbeli. Miha zdaj, ko je že doma, poudarja, da je njegov prst super in ni imel nobenih težav z nadaljevanjem kuhe. Z nasmehom se spomni dogodka in pravi, da vsakemu rad pokaže zaceljeno rano."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.