Magazin > VIP
10662 ogledov

MasterChef: Tekmovalka razkrila tragedijo, komentatorji kljub temu neusmiljeni

masterchef POP TV
"Čustvene plati tekmovalcev ne spadajo v šov.“

Jerneja Trofenik Dimnik je v šovu MasterChef razkrila, zakaj ji tekmovanje v tej oddaji pomeni tako veliko. Izjavila je, da se je v preteklosti razdajala za druge, sedaj pa je napočil njen čas. Pri tem je razkrila tudi, da je trpela, ko sta se s partnerjem, očetom njenega sina razšla. Nato pa ga je izgubila še enkrat. Nedavno nazaj je njen bivši namreč umrl. 

Za 24ur.com je sedaj povedala, kaj se je zgodilo … "Z bivšim in njegovo družino smo se vsi razumeli, imeli stike, skrbeli za sina, končno smo pozabili na vse zamere, potem pa je prišel dan, ko je zazvonil telefon in na drugi strani glas bivšega tasta, da je očeta mojega sina doletela srčna kap in da mu ni pomoči. Teden dni po kapi so ga odklopili z aparatov. Najhuje je bilo to, ker se je to zgodilo točno na 30. obletnico njegove prve nesreče, ko ga je zbil tovornjak in je takrat komaj preživel ter na obletnico moje poroke. 1. september se me drži kot pijanec plota."  

Gledalci niso pokazali razumevanja

Njena izpoved pri gledalcih, ki nanjo gledajo kritično, ker je vedno brez dlake na jeziku in tudi zelo kritična do drugih, ni naletela na razumevanje. 

Objavljamo nekaj odzivov (nelektorirano): 

"Z vsem spoštovanjem, ampak glede na življenjsko izkušnjo, bi res lahko bila prijetnejša in prijaznejša oseba. Ampak v vseh šovih pa vedno igrate na čustveno noto...koliko nas je z vsakodnevnimi in življenjskimi težkimi preizkušnjami pa ne jočemo in si ne želimo pomilovanja. To je kuharski sov in ne neka oddaja s psihologom.“
"Čustvene plati tekmovalcev ne spadajo v šove.“
"To je tekmovanje in ne jokanje in stokanje in delat se bogi. Potrebno se je borit. To je tekmovanje.“
"Pozornost si iskati s tem, da jaukaš po tv ...slaba.... Mnogo hujši primeri so okoli nas, pa ne grejo jokat pred kamero. Čim prej domov.“


Ima pa Jerneja seveda tudi podpornike.

"Kakorkoli že. Je samo človek, krvava pod kožo kot mi vsi. Meni je bilo težko ob njeni zgodbi. Lahko samo rečem je kakršna je. Je pa močna kot sama strela. Nehajte obsojat ker imamo mi vsi pluse in minuse. Takšna pač je in pika. 
"Punca zame si zmagovalka tako ali tako
.“

 

Komentarjev 3
  • munja 10:53 07.maj 2020.

    Ali ni to kuharski show? Kaj imajo življenjske zgodbe posameznikov s tem??

  • Majazmaja 09:36 07.maj 2020.

    Imamo bivšega, ki ga je po ločitvi leta vlačila po sodiščih, potem happy life z novim možem in skupnim otrokom. Bivši, s katerim se je vlačila po sodiščih, umre in ona zdaj prodaja 'tragično' zgodbo? Zgodba je žalostna, ampak ne ...prikaži več za njo, pač pa za otroka, ki ga ima z bivšim. Ona je zgodbo izkoristila, da bi si pridobila vsaj kakšno simpatijo. Ampak ljudje s(m)o siti tega samopomilovanja, kar se vidi tudi iz komentarjev. V showu je zaradi kuhanja in ne zaradi prodajanja kvazi jokavih zgodb.

  • mizimazi 09:16 07.maj 2020.

    Štapajerka je prfuknjena do fundamenta...