Magazin > VIP
33144 ogledov

Tekmovalka MaterChefa: Zdaj, ko vidim te komentarje, mi je žal, da sem povedala

masterchef, KAJA JURAČ Tomo Jeseničnik/POP TV
Odzivi na Kajo Jurač so mešani.

Na družbenih omrežjih so razpravljali priznanju tekmovalke letošnjega šova MasterChef, Kaje Jurač, ki je, potem ko si je izmislila, da njen golaž še ni pripravljen, delila zgodbo iz otroštva. "V petem razredu sem pogledala na internet, kje je slepič in v šoli rekla, da me boli trebuh. Dva dneva sem bila na opazovanju, potem so me operirali. Bila sem prebrisana. Moje zvite laži so mi pomagale in še danes mi. Zdaj si bodo ljudje mislili, da samo lažem.” 

Da je zamolčala, kako kaže z njeno jedjo, se je zdelo večini komentatorjev logično. Eden je zapisal: "Igra je igra, naj bo lepa ali grda, vsak bo poskrbel za svojo rit, pa četudi na prebrisan način.“

Se jih je pa veliko spotaknilo ob njeno laž iz otroštva. Mnogi ne verjamejo, da se je to zares zgodilo, še več pa je tistih, ki menijo, da se s takšno zgodbo ni lepo hvaliti in da daje otrokom slab zgled. "Mislim, da je totalno nezrelo in nespoštljivo, da se nekdo hvali s tem, kako mu laži pomagajo,“ je le en od mnogih negativnih zapisov na njen račun.

"Zdaj, ko vidim te komentarje, mi je žal da sem povedala,“ je Kaja odziv javnosti pokomentirala za Žurnal24 in povedala, da ji sedaj niti na kraj pameti ne bi padlo, da izusti tako laž, takrat pa je bila še neizkušen otrok in ni pomislila na posledice. Povedala je tudi, da ji je zdravnik zares odstranil zdrav slepič. "V tistem obdobju smo imeli veliko kontrolk. Bila sem odličnjakinja in ne vem točno, zakaj sem se zlagala. Verjetno sem hotela biti le nekaj časa doma. Kirurg ni imel druge možnosti, kot da me operira, saj sem ves čas trdila, da me boli, po operaciji je le rekel, da ni bilo nič hujšega,“ je še izjavila za naš medij in dodala, da je staršem za laž povedala pri 25. letih in da se sedaj na račun te zgodbice šalijo.

Komentarjev 2
  • munja 12:24 23.april 2020.

    tu se pa vidi njena nezrelost in otročje obnašanje.

  • supreme 09:59 23.april 2020.

    Babnca laze k pes laufa....pa se zoprna v 3pm